Vi-Spring bedden

Devonshire

De Britse luxe beddenmaker Vi-Spring voegt de Devonshire, gemaakt met de beste 100% zuivere wol, toe aan haar bekroonde collectie.

De Devonshire
Het Devonshire matras wordt met de hand gemaakt in de Vi-Spring fabriek in Devon, waar bekwame vakmensen hun vaardigheden al 110 jaar perfectioneren. Elke matras is met de hand genaaid en op maat gemaakt om aan de specifieke eisen van de klant te voldoen. Vi-Spring staat voor slaapcomfort dat je leven verandert.

Bij de Devonshire hoort de Deluxe Wool Divan. Dit onderbed bestaat uit een gelaagd springverensysteem dat samen met de matras een responsief systeem vormt; het systeem reageert op beweging tijdens de slaap en zorgt voor goede ondersteuning en comfort, terwijl slaapverstoring door je partner wordt beperkt.

100% zuivere Britse fleecewol
Elke matras van dit nieuwe model is handmatig gevuld met zuivere Britse fleecewol, afkomstig van het platteland in Devonshire. Deze wol werd bekroond met het platinumcertificaat van de British Wool Marketing Board en is bovendien duurzaam.

De voordelen van wol
Wol is de ideale vezel om bedden van te maken. Naast dat wol zacht, warm en duurzaam is, ademt het. Door deze eigenschap helpt wol om je lichaamstemperatuur te reguleren; in de zomer blijf je koel en in de winter warm. Dit is belangrijk om ’s nachts diep te kunnen slapen.

Vi-Springs eigen slaapexpert, dr. Neil Stanley, benadrukt dat mensen gewoonlijk zo’n 300 ml vocht verliezen ‘s nachts. Wolvezels hebben het vermogen om tijdens je slaap vocht af te voeren en vervolgens af te gegeven aan de lucht. Zo blijft je slaapomgeving fris en hygiënisch.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.vispring.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vispring?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist