VI-spring bedden

Liefdesnestje op maat


Geef deze Valentijn geen bloemen of bonbons, maar een bed als cadeau. Luxebeddenfabrikant Vi-Spring biedt de mogelijkheid om een bed geheel naar eigen wens te laten maken. Vi-Spring staat bekend om het gebruik van natuurlijke materialen en belooft daarmee vele jaren romantiek in een duurzaam op maat gemaakt bed.

Al meer dan 100 jaar geeft een Vi-Spring bed haar eigenaar een gezonde nachtrust. Elk bed, vakkundig vervaardigd in het Engelse Devon, is ontworpen en gemaakt om in te spelen op individuele behoeften voor een duurzaam comfort. Dankzij het vakmanschap en de kwaliteit van de materialen, gaat een V-Spring bed langer mee dan een gemiddeld bed.

Vi-Spring verwenplezier

Het verwenplezier van een Vi-Spring is te danken aan de honderden pocketveren, stuk voor stuk overtrokken met natuurlijk calicot. De veren van zuiver staal geven mee om zo de contouren van het lichaam te volgen en optimaal te ondersteunen. Daarnaast garandeert de kwaliteit van de natuurlijke vulling, zoals zuivere lamswol, kasjmier en paardenhaar, een ongeëvenaard comfortabele slaapervaring. Een Vi-Spring haute-couturebed is een prachtig liefdesgeschenk dat jaren meegaat.

Over Vi-Spring

Volgens Vi-Spring is de keuze van het juiste bed een ervaring die iemands leven ingrijpend kan veranderen. Alle Vi-Spring bedden zijn handwerk en worden op bestelling in Devon (Engeland) vervaardigd. Deze compromisloze keuze komt voort uit de wetenschap dat slapen een uitermate persoonlijke zaak is. Alleen zó kan worden gegarandeerd dat ieder bed niet alleen supercomfortabel is, maar de slaper ook daadwerkelijk ‘op het lijf’ geschreven is. Ieder Vi-Spring-bed is een uniek exemplaar, dat wordt ontworpen en gebouwd om een goede nachtrust te bieden, een mensenleven lang.

 Vi-Spring werd opgericht in 1901 en was de eerste beddenfabrikant die matrassen met individueel verpakte veren (‘pocketveren’) produceerde: een systeem dat een ware revolutie veroorzaakte.        Vi-Spring is nooit van zijn oorspronkelijke filosofie afgestapt en heeft de productie van zijn unieke kwaliteitsbedden steeds gebaseerd op een combinatie van uitmuntend vakmanschap en het gebruik van de allerbeste materialen. Vandaar ook dat Vi-Spring al meer dan 100 jaar de voorkeur geniet van mensen die het beste van het beste willen.


Kijk voor meer informatie op: www.vi-spring.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vispring?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist