Velda FLY bed

Hedendaags design en comfort

Scandinavisch design is en blijft trendy. De strakke lijnen en moderne vormgeving hebben een vaste plaats gevonden in zowel onze klerenkast als in ons interieur. Het nieuwe FLY bed van de Belgische beddenmaker Velda combineert een strakke Scandinavische look met het comfort van een boxspring. Op en top Scandinavisch slapen dus!

Innovatief Belgisch ontwerp met Scandinavische look
Het innovatieve Belgisch design van het FLY bed zorgt er voor dat de boxspring tegelijkertijd heel degelijk en toch elegant en tijdloos is. De ultradunne boxspring is sterk en stevig in het liggedeelte en door zijn zwevende constructie zeer onderhoudsvriendelijk. Het geheel zorgt voor een strakke, moderne en elegante uitstraling met hoge aaibaarheidsfactor.

Ergonomisch comfort met optimale ventilatie
Dankzij de ergonomische comfortlaag in minipocketveren met 7 zones biedt het bed optimale ondersteuning. 500 veren/m2 in een bed van 180 x 200 cm betekent dat je comfortabel ligt op niet minder dan 1.500 pocketveren. Aan de bovenzijde is de FLY afgewerkt met optimaal ademend 3D textiel wat zorgt voor een uitstekende ventilatie en hygiëne van de bedbodem. Het 3D textiel is voorzien van een gelatexeerde anti slip finishing waardoor een stabiele plaatsing van de matras op de bodem gegarandeerd is.

Betaalbaar design
Op design hoeft niet noodzakelijk een hoog prijskaartje te plakken. Met het FLY bed geef je je slaapkamer direct een moderne make-over zonder dat je daarvoor jaren moet sparen. Bovendien kun je het bed helemaal naar jouw smaak personaliseren met keuze uit verschillende potensets, nachttafels en hoofdborden. De zwevende nachttafels zijn beschikbaar in eik of wengé en het hoofdbord kan tegen de muur bevestigd worden of aan het bed. Ook de kleur kun je kiezen, van neutraal beige of grijs tot hip grasgroen of oranje, aan jou de keuze!

Kijk voor meer informatie op https://www.velda.net.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist