Velda Finesse

Prijswinnend en revolutionair bed

De Finesse luidt een nieuwe generatie slaapcomfort in. Niet voor niets won dit revolutionaire bed van het Belgische merk Velda een Balthazar award voor innovatie: geraffineerd design & smart technology resulteren in een streling voor het oog én een weldaad voor lichaam en geest met unieke functionaliteiten zoals de anti-snurk en dezero-gravity stand.

Een ijzersterk staaltje design
De bodemvrije Finesse dankt zijn gesofisticeerde looks aan een high-tech constructie: werkelijk alles is opgehangen aan het metalen frame, waardoor het bed boven de grond lijkt te zweven. Enkel de 4 ranke pootjes staan op de grond. Zelfs het hoofd- en voeteinde en de nachttafeltjes laten de vloer vrij. De kabels zijn netjes weggewerkt en kunstoflagers zorgen dat het geluid gedempt wordt waardoor de Finesse zich fluisterzacht in beweging zet. Dit kan worden gedaan met de afstandsbediening of met een smartphone en de speciale Finesse app.

Antisnurk en ‘zero-gravity’ stand
De Finesse kan met recht een ‘wellness’ bed genoemd worden. Want naast verschillende hoofd-en voetstanden en heerlijke massagefuncties, kan je ook twee voorgeprogrammeerde posities instellen die door middel van een optimale bloedcirculatiezorgen voor het dagelijks herstel van je lichaam.

• De AS-functie (anti-snurk) plaatst zowel je hoofd als je voeten lichtjes omhoog. Op deze manier kun je vrij in-en uitademen en wordt je strottenhoofd niet geblokkeerd. Omdat je lichaam  beter in balans ligt, hoeft je hart minder zwaar te pompen.

•De Z-functie (Zero-Gravity) streeft naar een gevoel van gewichtloosheid in bed. Je bovenlichaam en knieën liggen schuin omhoog, waardoor je (buik)spieren zich maximaal kunnen ontspannen en je gemakkelijker kunt ademhalen en bloedcirculatie en zuurstoftoevoer weer snel terug op peil komen.

Subliem slaapcomfort
De Finesse combineert vederlicht design met vederdicht comfort. De ultra fijne boxspring is gevuld met mini-pocketveren: 5 cm hoog, 500 stuks per m², wat zorgt voor een optimale en ergonomische ondersteuning van het lichaam. Ook voor de nodige ventilatie werd gezorgd: de bovenkant is gestoffeerd met een ademend anti-slip 3-D weefsel en de bodemplaat werd voorzien van ventilatieroosters waardoor de lucht vrij kan doorstromen, wat een voorwaarde is voor een gezond slaapklimaat. De Finesse werd daarom gecertificeerd met het VIV-label (Vertical Integrated Ventilation).

Winnaar van de Balthazar 2016 innovation award
Het innovatieve en geraffineerde ontwerp van de Finesse werd tijdens de 2016 editie van de Brusselse Meubelbeurs beloond met de prestigieuze Balthazar award voor beste innovatie.

Over Velda
Velda staat voor hoogwaardige slaapsystemen aan een betaalbare prijs. Velda is onderdeel van de Veldeman Group, een 100% familiale onderneming opgericht in 1954 en ondertussen actief in heel Europa. De collecties worden gekarakteriseerd door vooruitstrevende en kwaliteitsvolle producten ; speciaal ontworpen voor iedereen die gezond en stijlvol slapen wil combineren. De groep telt ondertussen meer dan 400 werknemers verdeeld over diverse productiebedrijven in binnen- en buitenland; samen goed voor een jaaromzet van meer dan 80 miljoen euro.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist