Uniek in Nederland

Fotoservice bij aanschaf boxspring

Wanneer u uw droombed heeft besteld, wilt u uw bed natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Wachten lijkt soms lang te duren… Zou het niet geweldig zijn als u kon volgen hoe uw boxspring wordt gemaakt? Nou, met de fotoservice van Dutch Dream kan dat! Via WhatsApp houden wij u doormiddel van foto’s en video’s op de hoogte!

Dutch Sleep
Ieder lichaam is anders en dat betekent dat ieder lichaam een andere ondersteuning nodig heeft, dat is maatwerk en onze specialiteit! Samen komen we tot een prachtige en functionele boxspring waarin u jaren kan relaxen en uitrusten. Om het bed van uw dromen samen te stellen, maken wij deze op maat. Alle Dutch Sleep boxsprings worden op Nederlandse bodem gemaakt in onze eigen fabriek, waardoor wij u volledig op de hoogte kunnen houden van het proces.

De stof is gesneden…

Dankzij onze speciale fotoservice krijgt u een uniek kijkje in de keuken! Bij elke stap nemen we u mee! Zodra de stof is gesneden ontvangt een foto of korte video.

Uw hoofdbord staat klaar!
Met een hoofdbord kunt u uw slaapkamer een persoonlijk tintje geven. Het geeft uw slaapkamer een nieuwe, stijlvolle uitstraling! Wanneer uw hoofdbord is gestoffeerd, wordt u op de hoogte gebracht! De boxspring begint inmiddels al wat meer vorm te krijgen.

Er wordt flink aan de weg getimmerd!
Zelf de boxspring-bodem wordt speciaal voor u gemaakt. Deze bestaat uit een beklede bak van hout met pocketvering. In de video hieronder ziet u hoe zo’n bodem aan elkaar wordt geniet! Zo’n filmpje zult u ook ontvangen als u uw boxspring van Dutch Sleep bestelt bij ons!

Finishing touch!
Als laatste stap wordt de boxspring natuurlijk in elkaar gezet! Op onderstaande foto kunt u zien hoe dit eruit ziet! Door onze fotoservice weet u precies hoe uw bed er op dat moment uitziet!Klaar om bezorgd te worden!
Wanneer alles klaar staat om te bezorgen, ontvangt u van ons een bericht, wederom inclusief een mooie foto of video. Het bed is nu klaar om te worden geleverd!Dutch Sleep maakt een grote collectie boxsprings en prachtige matrassen, die u in iedere gewenste maat kunt bestellen. Iedere boxspring en matras is uniek en speciaal voor u samengesteld. Omdat wij alles zelf maken, hebben wij volledig zicht op het proces. Wij vinden dat ontzettend leuk om dit met u te delen. Zo blijft u ook op de hoogte!

Ook zien hoe uw boxspring gemaakt wordt? Kom langs in een van de winkels van Dutch Dream!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist