Ubica bedden

Pakt de crisis aan


‘Elk nadeel heb zijn voordeel’, zijn de gevleugelde woorden van Johan Cruijff die in deze economisch uitdagende tijden vaak worden geciteerd. Het slaapcomfortmerk Ubica brengt dit elke dag in de praktijk en biedt nu extra crisisvoordeel op zijn bodems en matrassen. Als je weet dat je er gemiddeld tien jaar lang elke nacht op slaapt, is een nieuw slaapsysteem momenteel de beste financiële investering voor je gezondheid.  

 

Nu de crisis onze koopkracht aantast, biedt Ubica nog meer Crisisvoordeel: vanaf nu betaal je voor de tweede matras nog maar de halve prijs. Voor twee comfortabele Pocketverenmatrassen als de Anémone, komt dat al snel neer op een voordeel van

€ 200,-.

 

De succesvolle boxspringset Carré verlaagt Ubica eveneens in prijs, zodat die in een tweepersoonsuitvoering al vanaf € 1.449,- verkrijgbaar is in plaats van vanaf

 € 1.699,-. Per nacht per persoon komt dat neer op maar 0,20 euro zodat je van de kostprijs van een compleet nieuw, stijlvol afgewerkt slaapsysteem alvast niet wakker hoeft te liggen.

 

Goed slapen hoeft echt niet duur te zijn. Dat bewijst Ubica al jaren door aantrekkelijk geprijsde, kwalitatieve Voordeelsets op de markt te brengen. Bijvoorbeeld de Aria Voordeelset waarvoor de consument het hele jaar door, voor twee lattenbodems en twee matrassen, slechts  € 799,- betaalt (vlakke uitvoering, tweepersoonsafmetingen 160/180 x 200 cm).

  Slapen is een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. We slapen 6 à 8 uur per nacht om onze rug en spieren volledig te laten ontspannen. Tegelijk bereiden we ons mentaal voor op de volgende dag. Vaak beseffen mensen niet hoe belangrijk het slaapsysteem – bodem, matras en hoofdkussen – is om je overdag fit en gezond te voelen. Dat is jammer, want slapen is een basisbehoefte, net als eten en drinken. Ubica geeft iedereen de kans om goed te slapen voor een goede prijs. Al meer dan tachtig jaar lang.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist