Trecompany designbed

Pure

Het nieuwste bed ontwerp van Trecompany heet Pure. Een naam die past bij een bed zonder tierlantijnen, gewoon omdat eenvoud en kwaliteit zo mooi zijn van zichzelf. ‘Hoe meer je weglaat hoe mooier’, vindt ontwerper Stefan Steenkist. ‘Het bed heeft vriendelijke afgeronde hoeken en een mooie houtnerf. Met een comfortabele, stabiele uitstraling die uitnodigt om er meteen in te duiken.’ Door het 30 mm dikke MDF af te lakken in een kleur naar keuze kan bed Pure in de persoonlijke stijl van de slaapkamer afgewerkt worden. Extra mooi daarbij is het behoud van de zichtbare, warme houtstructuur.

Persoonlijk en deskundig
Eigenaar van Trecompany, Ward van Zandvoort, krijgt vaak complimenten over de originele beddencollectie. Ward: ‘Wij merken dat de behoefte aan een bedombouw weer groter wordt. Mensen zijn steeds meer op zoek naar een combinatie van geborgenheid, vriendelijk design en duurzaamheid.’ Zijn vader begon ooit meubelfabriek Treco, in 2008 startte Ward de productie van bijzonder slaapmeubilair onder de naam Trecompany. ‘In eerste instantie met designbedden en nachtkastjes van massief eiken, nu komen daar de eindeloze kleurmogelijkheden in MDF bij.’

Customizen
Groot pluspunt van het bed Pure is de enorme flexibiliteit. Het bed is zo ontworpen dat je hem helemaal naar eigen stijl kunt aankleden. Standaard is het bed verkrijgbaar in twee kleuren: wit en antraciet. Een hoofdbord is toe te voegen in een stof naar keuze of in gelakt MDF. Uiteraard is Pure geschikt voor alle soorten binnenwerk. De maten lopen uiteen van een breedte van 90, 100, 120, 140, 160,180 tot 200 cm en een lengte van 200, 210 tot 220 cm. Bijpassende of juist in kleur contrasterende nachtkastjes met lade zijn er ook in twee modellen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist