Trecompany bed systeem

Frame

Beddenmerk Trecompany lanceert modulair bed-systeem ‘Frame’ in samenwerking met stylistenduo April and May en Amsterdam-based lifestylemerk Marie-Stella-Maris. Hét bed waar vorm en functie bij elkaar komen.

De samenwerking
Het is zo fijn om naar bed te gaan na een drukke dag. Even alle hectiek achter je laten en uitgeslapen wakker te worden in je eigen, fijne omgeving. De frisse geur van krakend bedlinnen, een goed boek op je nachtkastje en een glas water binnen handbereik.

Dit gevoel vormt het startpunt voor de samenwerking tussen slaapkamer meubelmerk Trecompany, Amsterdam-based lifestylemerk Marie-Stella-Maris en stylistenduo April and May. Partijen delen de overtuiging dat je tot rust komt, wanneer je sfeer brengt in je slaapkamer. En dit doe je met alle zintuigen.

April and May verzorgde de inspiratie voor het ontwerp; ronde vormen, schuin afgewerkte randen en een subtiele mix van materialen en kleuren. Een bed in eikenfineer of gelakt in zachte tinten en zwart staal. Marie-Stella-Maris en Trecompany hebben samen de functionele invulling vormgegeven. Een schapje op het hoofdbord geeft ruimte voor een glas water, geurkaars of bijvoorbeeld je horloge en juwelen.

Functionaliteiten van het bed
Bed Frame is opgebouwd uit een aantal onderdelen. Een basic bedombouw die in meerdere maten komt, twee typen hoofdborden en twee bijpassende bijzettafeltjes. Zo kan iedereen zelf kiezen welke combinatie het beste bij hem of haar past. Frame kan ook gecombineerd worden met een ander nachtkastje of een boxspring.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist