Texelwool topper

Slapen op en onder wol

Slapen onder een wollen dekbed is niets nieuws. Slapen op wol wel! Slaapcomfortspecialist TexelWool introduceert de TexelTopper. Het is een matrasverbeteraar, die simpelweg bovenop de matras wordt gelegd. De TexelTopper biedt optimaal slaapcomfort: zacht, comfortabel en heilzaam. Honderden proefslapers hebben de nieuwe TexelTopper getest. Resultaat: dankzij de matrasverbeteraar is de slaap beter en rustiger.

Optimaal comfort
Dankzij de soepele wolvezels voelt de TexelTopper zacht en comfortabel aan. De futon is gemaakt van 100% zuivere wol van Texelse schapen. De wol zorgt voor een goede ventilatie en heeft bijzondere vochtopnemende eigenschappen waardoor lichaamswarmte goed verdeeld wordt. De futon geeft die behaaglijke warmte in de winter, terwijl in de zomermaanden juist voor een prettige ‘koele' slaap gezorgd wordt. De wol neemt tijdens het slapen het transpiratievocht op en ‘ademt' het overdag weer uit. De TexelTopper heeft een zuivere Texelse scheerwollen vulling van 2.000 gr/m2, is ‘verpakt' in een luxe, met lamswol doorgestikte damast en afgewerkt met een mooie bies.

Heilzaam
Voor mensen met reumatische klachten of gewrichtspijnen is de TexelTopper een uitkomst. De lanoline (wolvet) in de Texelse schapenwol heeft van nature een heilzame werking. Bovendien wordt de pijn op drukpunten (als de schouders en enkels) verminderd omdat de futon zo comfortabel ligt.

Texelse schapenwol
Texel is de bakermat van het Texelse schaap. De zon, zilte zeelucht en de wind hebben er vrij spel. Het geeft de Texelse schapenwol net dat beetje extra en alle op het eiland geproduceerde wol wordt exclusief door TexelWool verwerkt in hun producten. Texelse schapenwol is daarmee de ideale basis voor een optimaal slaapproduct. De nieuwe TexelWool producten dragen het Woolmark label, het ambachtelijk streekkeurmerk 'Echt Texels Product' alsmede het 'Waddengoud' label.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist