Texelwool matrastopper

slaap op een schaap


Beter slapen betekent ook rustiger slapen. Het is goed voor uw gezondheid en het geeft dagelijks een uitgerust gevoel. Het geheim ligt in het slapen op en onder schapenwol. TexelWool introduceert een nieuwe futon. Een matrasverbeteraar op basis van zuivere scheerwol van Texelse schapen. Door de nieuwe futon op een matras te leggen, wordt gezond en behaaglijk slapen sterk bevorderd. Dus: slaap op een schaap!

Noviteit

De nieuwe futon van TexelWool is een “matrastopper”. De matrasverbeteraar, die simpelweg bovenop het matras wordt gelegd, voelt zacht en comfortabel aan. De soepele wolvezels zorgen voor een goede ventilatie en hebben bijzondere vochtopnemende eigenschappen. Dit zorgt mede voor een evenwichtige warmteverdeling. Zo is de futon in de winter behaaglijk warm en in de zomer prettig 'koel'. In een tweepersoonsfuton (180 x 200 cm) is de wol van vier volwassen schapen verwerkt (2000 gram/m2). De futon verlicht bovendien gewrichts- en spierpijn door de heilzame werking van honderd procent schapenwol in combinatie met lanoline (wolvet).

Texelse schapenwol

Texel is de bakermat van het Texelse schaap. Het eiland telt maar liefst 16.000 stamboekschapen. Al eeuwenlang wordt dit schapenras op het eiland gefokt. De zon, zilte zeelucht en de wind hebben er vrij spel. Het geeft de Texelse schapenwol net dat beetje extra. Texelse schapenwol is daarmee de ideale basis voor een gezond en zacht slaapproduct.


Kijk voor meer informatie op: www.texelwool.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist