Tempur slaapsysteem Zero G

gewichtloos comfort

Met het nieuwe, verstelbare Zero G slaapsysteem van TEMPUR word je altijd wakker met een glimlach. De slaapkamer wordt omgetoverd in een wereld van comfort voor de allerbeste nachtrust. Met slechts één druk op de knop neemt het slaapsysteem de ultieme ontspannende positie aan voor een gevoel van complete gewichtloosheid.Traploos verstelbaar
Ervaar de ideale houding om te ontspannen, zodat druk en stress verdwijnen. Naast een vlakke houding heeft het Zero G slaapsysteem een volledig verstelbare ligstand voor optimale ondersteuning. Het systeem is voorzien van een draadloze afstandsbediening en een ruimtebesparende functie. Zodra de bedbodem wordt versteld, schuift de onderkant mee. Hierdoor is een nachtkastje altijd binnen handbereik.

Ontspannende massage
TEMPUR Zero G is meer dan alleen een bed. Ook een massage is mogelijk. Er kan een keuze worden gemaakt uit drie intensiteitsniveaus en een tijdsduur van 10, 20 of 30 minuten. Afzonderlijke hoofd- en voetmassage ontspannen het gehele lichaam. Geniet zo iedere dag van meer energie.

Drukverlagend matras
Het Zero G slaapsysteem kan gecombineerd worden met een TEMPUR Breeze, Original, Cloud of Sensation matras. Het temperatuurgevoelige en drukabsorberende TEMPUR materiaal vormt zich naar de contouren van een lichaam en biedt volledige ondersteuning. Het TEMPUR materiaal is oorspronkelijk door NASA ontwikkeld om de druk die astronauten tijdens het opstijgen ervaren te verlagen.

Over Tempur Sealy International, Inc.
Tempur Sealy International, Inc. (NYSE: TPX) is ’s werelds grootste beddenfabrikant. Het bedrijf ontwerpt, fabriceert en distribueert matrassen, bedbodems, kussens en comfortproducten. Tot de merkenportfolio van Tempur Sealy behoren de meest vooraanstaande merken zoals Tempur®, Tempur-Pedic®, Sealy®, Sealy Posturepedic®, Optimum™ en Stearns & Foster®.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist