Tempur Matrassen

Supreme lijn


TEMPUR® heeft haar drukverlagende slaapsysteem verrijkt met een nieuwe collectie bedden. Deze nieuwe Supreme lijn – gestoffeerd met hoogwaardige materialen – kenmerkt zich door een Scandinavische uitstraling en is uitgerust met het nieuwe TEMPUR RVE materiaal.

 

 

 

Smaken

De namen van de 3 nieuwe modellen: Ice Grey, Avantgarde en Chocolate geven alvast een indruk van de sfeer die in de slaapkamer wordt gecreëerd. De Ice Grey biedt rust na een hectische dag, de Avantgarde staat voor innovativiteit en met de Chocolate krijgt uw slaapkamer een warme en behaaglijke uitstraling. De bedden kunnen aangekleed worden met bijpassende, gestoffeerde hoofdborden en design kussens.

 

Hetgeen de Supreme bedcollectie uniek maakt, is de toepassing van het nieuwe TEMPUR RVE materiaal. Deze recente ontwikkeling zorgt voor een verhoogde luchtcirculatie door het matras met een optimaal bedklimaat als resultaat. De matrassen liggen op veerkrachtige TEMPUR schotel-bodems en zijn gestoffeerd met hoogwaardige materialen om de drukverlagende eigenschappen optimaal te kunnen waarborgen. Om het gebruiksgemak te verhogen zijn de bedden ook verkrijgbaar in verstelbare uitvoeringen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tempur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist