Tempur Matrassen

Oplossing tegen slaapproblemen


Een onafhankelijk onderzoek van 3 maanden in het slaaplaboratorium te Duitsland heeft aangetoond dat de keus van een bepaald type matras daadwerkelijk de slaapkwaliteit kan verbeteren. Aan het onderzoek dat geleid werd door Professor Dr. Klaus-Dieter Neander, namen 153 mensen met chronische slaapproblemen deel. Maar liefst 90% van de mensen die sliepen op een TEMPUR matras zag de kwaliteit van hun slaap aanzienlijk verbeteren.

 

 

Matras tegen slaapproblemen

Het Duitse slaaplaboratorium testte de kwaliteit van slaap door 81 mensen gedurende 4 weken op een visco-elastisch matras van TEMPUR te laten slapen. De resultaten werden gemeten door middel van een slaap EEG en persoonlijke gesprekken met de patiënten. Meer dan 90% van de testpersonen gaven aan dat hun slaapkwaliteit was verbeterd. Uit de studie bleek tevens dat bij het gebruik van het TEMPUR matras de medicatie van chronisch slechte slapers met 59% was verminderd.

 

Tempur biedt beste drukverdeling

TEMPUR is temperatuurgevoelig materiaal wat zich onder invloed van lichaamswarmte en gewicht vormt naar de exacte contouren van het lichaam. Dankzij de unieke drukverlagende eigenschappen ligt het lichaam ontspannen en wordt de bloedsomloop niet gestremd. De hersenen krijgen hierdoor minder vaak het sein om te gaan verliggen waardoor de fase van diepslaap wordt vergroot. Omdat de diepslaap op een TEMPUR matras langer duurt verbetert dit de slaapkwaliteit met uitgeruster opstaan tot gevolg.

 

Het slaaplaboratorium toonde het drukverschil aan dat wordt uitgeoefend op het lichaam tijdens de slaap, met behulp van een elastische deken met druksensoren. De kleur (licht)blauw duidt op zones met lage druk. De kleuren groen, geel en rood tonen zones waar het lichaam blootstaat aan een hoge, onaangename druk met een verminderde bloedsomloop tot gevolg. Uit de resultaten blijkt dat de beste drukverdeling werd geleverd door het TEMPUR matras.


Kijk voor meer informatie op: www.tempur.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tempur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist