TEMPUR lanceert nieuw en betaalbaar slaapsysteem

Harmony bedcollectie

Een goede nachtrust is essentieel voor gezondheid en welzijn; ook in de zomer. Om de superieure ondersteuning en het ultieme comfort van een TEMPUR matras voor iedereen bereikbaar te maken, lanceert TEMPUR een tijdelijke, aantrekkelijk geprijsde bedcollectie. TEMPUR Harmony brengt matrassen, bedbodems en bedombouw samen en zorgt voor een stijlvol en harmonieus geheel.Modern of klassiek
De TEMPUR Harmony bedcollectie heeft houten, wengékleurige poten en is verkrijgbaar in zowel een stoffen als lederlook uitvoering. Het bed past hierdoor perfect in zowel een moderne als klassieke slaapkamer. Er is een keuze uit een vlakke of elektrisch verstelbare bedbodem, waarmee lezen en TV kijken in bed extra comfortabel wordt. De bedbodems zijn voorzien van drie typen schotels welke eenvoudig van plek zijn te wisselen om comfortzones in te stellen.

Drukverlagende matrassen
Ook bij dit nieuwe slaapsysteem is het mogelijk om te kiezen uit de drie kenmerkende matrascollecties van TEMPUR: Original (stevig), Cloud (zacht) en Sensation (traditioneel verend gevoel). TEMPUR materiaal in de matrassen reageert op de temperatuur, het gewicht en de contouren van een lichaam en biedt zo persoonlijk comfort en individuele ondersteuning. Het materiaal keert snel terug naar zijn oorspronkelijke vorm, iedere nacht weer.

Over Tempur Sealy International, Inc.
Tempur Sealy International, Inc. (NYSE: TPX) is ’s werelds grootste beddenfabrikant. Het bedrijf ontwerpt, fabriceert en distribueert matrassen, bedbodems, kussens en comfortproducten. Tot de merkenportfolio van Tempur Sealy behoren de meest vooraanstaande merken zoals Tempur®, Tempur-Pedic®, Sealy®, Sealy Posturepedic®, Optimum™ en Stearns & Foster®.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tempur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist