TEMPUR Breeze matrassen

Een koele manier van slapen

Wereldwijd genieten miljoenen gebruikers van een TEMPUR matras elke dag van een comfortabele nachtrust. Met de nieuwe Breeze technologie voegt TEMPUR daar nu ook de sensatie van koeler slapen aan toe. Er is een keuze uit drie verschillende matrassen: Original Breeze (stevig), Cloud Breeze (zacht) en Sensation Breeze (traditioneel verend gevoel).Optimalisatie microklimaat
De unieke, drukverlagende eigenschappen van het TEMPUR materiaal vinden hun oorsprong in de ruimtevaarttechnologie. Het bijzondere aan de nieuwe Breeze matrassen is de combinatie van TEMPUR Climate Material met een 3D-hoes. Hiermee wordt tijdens het slapen het microklimaat geoptimaliseerd.

Ademend materiaal
De speciale laag met TEMPUR Climate Material heeft dikkere wanden van open cellen, die zorgen voor een snellere en efficiëntere vochtafvoer. Bovendien is het materiaal goed ademend. De 3D-hoes houdt aanzienlijk meer lucht vast dan een standaardhoes. Eventueel vocht kan gemakkelijk door de hoes heen worden afgevoerd.

Matrassen en kussens
TEMPUR materiaal vormt zich naar de contouren van een lichaam en biedt optimaal comfort en superieure ondersteuning. De TEMPUR Breeze matrassen kunnen op een verstelbare bedbodem gebruikt worden en zijn verkrijgbaar in hoogtes van 22 en 27 cm. Bijpassende Breeze kussens zorgen voor een nog completere sensatie van koel slapen.

NASA & TEMPUR
Het drukabsorberende materiaal werd oorspronkelijk door NASA in de jaren ’70 ontwikkeld om astronauten tijdens het opstijgen te ondersteunen en te beschermen tegen de druk. Later werkten wetenschappers uit Zweden en Denemarken aan TEMPUR materiaal voor gebruik in slaapproducten. Sinds 1996 is TEMPUR het enige matrassen- en kussenmerk dat onder licentie van de US Space Foundation het 'Certified Space Technology'-zegel mag gebruiken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist