Team 7 bedden

Mylon

Warme, natuurlijke materialen, hoogwaardig verwerkt en in een klaar design vormgegeven: zo klinkt het recept voor het meest emotionele van alle meubels dat TEAM 7 virtuoos demonstreert in zijn nieuwste beddenontwerp mylon, een actuele interpretatie van het klassieke bed met vier poten.

De in de constructie verwerkte bedkanten verlenen mylon ondanks de royale matrasdikte een slanke en lichte uitstraling. Rechte lijnen samen met precieze rondingen maken dit traditionele bedtype hedendaags. De geringe dikte van het hoofdeinde met spijlen contrasteert met de klare vormen van het bed. De variant met het in leder of stof bekleed hoofdeinde vestigt de aandacht op de houtconstructie en roept in combinatie met de natuurlijke materialen een gevoel van geborgenheid op.

Het mylon bed is zowel in normale als in comforthoogte verkrijgbaar. Net als alle TEAM 7 bedden is het gemaakt van hoogwaardig natuurhout dat afkomstig is van Europese loofbomen uit duurzaam beheerde bossen. mylon is volledig metaalvrij, formaldehydevrij verlijmd en met zuivere natuurolie veredeld.

De bekledingsovertrekken zijn afneembaar en kunnen eenvoudig worden gereinigd. Zo biedt mylon een gezond omgevings- en slaapklimaat terwijl zijn evenwichtige combinatie van vorm en materiaal ziel en lichaam tot rust laat komen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist