TEAM 7 bedden

Derde Green GOOD DESIGN Award

 

TEAM 7 heeft opnieuw de gerenommeerde designprijs Green GOOD DESIGN Award binnengehaald. Het Chicago Athenaeum, een museum voor architectuur en design, reikt deze prijs uit.Zowel het bed als het tv-meubel van de lux-reeks werd bekroond met de begeerde prijs.Samen met het European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies huldigt het museum elk jaar de beste producten en projecten voor duurzaam en innovatief design uit 34 landen.

 

De jury van internationale toppers uit de designwereld koos onder meer twee meubelstukken van TEAM 7 uit de honderden inzendingen.Het compleet metaalvrij vervaardigde lux-bed is een pareltje van Oostenrijks vakmanschap.De houten bedverbindingen maken van het model niet alleen een schoolvoorbeeld van gezond, duurzaam wonen, maar zorgen ook voor een hoge stabiliteit.Centraal in het puristische, rechtlijnige design staat de driehoek.Het lux-tv-meubel is een eigentijds antwoord op de mogelijkheden van de nieuwe media.De elegante houten kubus is flexibel en compact, en kan worden aangepast aan verschillende toepassingen.

 

De jury van de Green GOOD DESIGN Award hecht veel belang aan duurzaamheid.Zoals bij alle meubelen van TEAM 7 wordt bij de productie van deze modellen uitsluitend hout gebruikt uit Europese loofbossen die consequent duurzaam worden beheerd.De houtoppervlakken worden uitsluitend behandeld met natuurlijke olie.Het hout is vrij van pesticiden en schadelijke stoffen, wordt onderzocht op radioactiviteit en wordt formaldehydevrij verlijmd.Zo bewaart het hout zijn natuurlijke eigenschappen en zorgt het voor een aangenaam en gezond woonklimaat.Ook in 2011 en 2012 kreeg TEAM 7 de Green GOOD DESIGN Award van het Chicago Athenaeum voor zijn uitmuntende combinatie van vakmanschap, duurzaamheid en tijdloos design.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist