Team 7 bedden

Bed NOX

Kenmerkend voor TEAM 7, de meervoudig bekroonde Oostenrijkse firma en Europees marktleider op het gebied van massief natuurlijk hout, is de productie van duurzame meubelen, de passie voor natuurlijk hout en de ambachtelijke bewerking. De zeven houtsoorten van TEAM 7 zijn afkomstig van Europese loofbomen, die op een duurzame manier worden beheerd. Het productieproces is specifiek en aangepast aan de wensen van de klant, die de garantie krijgt van een interne ambachtelijke productie, zeer hoge kwaliteit van de materialen en van de natuurlijke bewerking en behandeling van het hout.

Bed NOX– Design Jacob Strobel
Traditioneel ambachtelijk werk toont zijn moderne kant: uitsluitend behandeld met natuurlijke kruidenolie onthult het bed NOX zijn sensuele en tegelijkertijd sterke karakter. De zichtbare houten verbindingen getuigen van ambachtelijk handwerk en benadrukken de oerkracht van het materiaal. Met dank aan het uitmuntende ambachtelijke werk van TEAM 7 heeft het NOX bed geen metalen verbindingen om tegemoet te komen aan de wensen van de klant, die steeds meer waarde hecht aan een gezonde slaapomgeving. De elegante structuur geeft het bed een fantastische lichtheid: de inspringende zijden geven de indruk dat het bed zweeft en de randen zijn tegengesteld afgerond en komen bij de hoeken samen in een elegante S-lijn . Dit detail, wat doet denken aan het Yin en Yang-principe, is op de eerste plaats een design-element, iets ongekends bij meubels van massief natuurlijk hout. Ook over het hoofdeinde is goed nagedacht: bekleed met leer onderstreept het de duidelijke lijnen van het bedprofiel, die nog meer worden benadrukt door de contrasterende stiksels. Het zachte lederen hoofdeinde fungeert als hoofd- en rugleuning: hier kunt u ontspannen lezen of comfortabel zitten met uw rug tegen de zachte leuning. In de versie met houten hoofdeinde vormt het bed een perfect harmonieus geheel. Het NOX bed is verkrijgbaar in 7 houtsoorten eikenhout, kersenhout, notenhout, kernbeuk, elzenhout, beukenhout en eiken witolie.

.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist