Svedex nachtkastjes

Roommates


Maar liefst 94 procent van de Nederlanders heeft een nachtkastje, tafeltje of plank naast het bed, en zou die ook niet graag willen missen. Dat kun je dus een echte ‘roommate’ noemen. En van de overige Nederlanders zou de helft graag alsnog een kastje of tafeltje naast het bed willen hebben. Met een gerust hart presenteert Svedex Kasten daarom zijn nieuwe Roommates: een serie nachtkastjes, commodes en achterwanden op maat.

 

 

Ter gelegenheid van de introductie van Roommates heeft Svedex Kasten een onderzoek laten uitvoeren naar het gebruik van nachtkastjes, tafeltjes en planken naast het bed. De ruim 500 ondervraagden lieten duidelijk blijken dat ze de bergruimte naast hun bed niet konden missen. Vele tientallen verschillende spullen blijken erop te staan of erin te worden opgeborgen. Dat wekkers, brillen en literatuur vooral op het nachtkastje, tafeltje of plankje liggen, verraste niet. Maar dat heel wat Nederlanders hun ondergoed in het nachtkastje bewaren, is één van de opmerkelijke resultaten van het onderzoek.

 

Maten en kleuren

Juist vanwege de diversiteit van spullen die Nederlanders naast hun bed bewaren, zijn de nieuwe Roommates van Svedex een schot in de roos. De nachtkastjes, commodes en achterwanden kunnen geheel op maat en naar wens worden vervaardigd. Zo zijn de 42 cm diepe nachtkastjes bijvoorbeeld leverbaar met twee, drie of vier laden en naar wens ook met een open vak. De standaardbreedtes zijn 45 en 50 cm, maar andere breedtematen zijn ook mogelijk. Verder kan gekozen worden uit een massieve of glazen afdekplaat en ladefronten, en zijn de laden naar keuze 15 of 22 cm hoog. De laden gaan heel gemakkelijk open door ze even in te drukken.

De commodes (eveneens 42 cm diep) hebben minimaal twee en maximaal zes laden en kunnen, behalve in de standaardbreedtes van 70 of 100 cm, ook op maat worden gemaakt. Ook hierbij is optioneel een glazen afdekplaat leverbaar. De achterwanden zijn 12 cm diep en 100 of 120 cm hoog. Ze worden zowel eendelig (190 cm breed) als tweedelig (breedte 278 cm tot maximaal 330 cm) geleverd en kunnen ook worden voorzien van een glazen afdekplaat. Voor alle onderdelen én voor zowel de massieve als glazen delen geldt dat ze leverbaar zijn in bijna veertig uiteenlopende kleuren en kleurcombinaties.

 

Veel bergruimte

Dat de Roommates veel bergruimte hebben, is volgens het voornoemde onderzoek geen overbodige luxe. Van iedereen die iets naast zijn of haar bed heeft staan, heeft ruim 50 procent een ladekastje en nog eens meer dan 15 procent een kastje met deuren. De meeste anderen hebben een afwijkend type nachtkastje, waar overigens ook spullen ín kunnen. Men moet de zaklampen, medicijnen, brillen, toiletartikelen, sierraden, knuffels, beeldjes, voorbehoedsmiddelen, boeken, tijdschriften, schrijfspullen, snoepjes, riemen en al die andere spullen toch érgens kunnen laten.

 De Roommates van Svedex zijn verkrijgbaar bij de betere beddenspeciaalzaken. De prijzen zijn afhankelijk van de gekozen maten, het aantal vakken of laden en de eventuele keuze voor glazen afdekplaten en ladefronten.

Kijk voor meer informatie op: www.svedex.nl
nk}Linktekst{/objDealersLink}

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kasten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist