Svane matrassen

Zefir

Lekker slapen is lekker leven. Als u uzelf en uw rug wilt laten profiteren van ligcomfort en kwaliteit in optima forma, kunt u niet om Svane® Zefir heen. Bij onze ontwikkelingsprocessen op het gebied van slaapcomfort is Svane® Zefir het meest geavanceerde resultaat tot nu toe.Svane® Zefir is een droom van een matras. Met het moderne IntelliGel®-materiaal, dat drukbelastingen wegneemt, en een drager van pocketveren beperkt Zefir de kans op een verkeerde belasting en rugklachten. Svane® Zefir met topmatras van Talalay-latex geeft u bijna een gevoel van gewichtloosheid.

Svane® Zefir is de eerste keus voor mensen die de hoogste eisen stellen als het gaat om ligcomfort, slaapkwaliteit en esthetiek. Het matras wordt geleverd met een hoes in één van de vijf moderne en tijdloze kleuren. Die zit al bij de prijs in. Als u het geheel nog meer wilt aanpassen aan uw interieur, hebt u keus uit nog eens 96 kleuren in de behaaglijke Dinamica-stof.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist