Stjärn Bädden

Scandinavische boxsprings

Al vroeg specialiseerde Stjärn Bädden zich in het maken van boxsprings die een optimaal en onderscheidend slaapcomfort bieden. Een sterk massief houten frame van origineel Zweeds grenenhout is de basis, samen met een uitgekiend systeem van pocketveren. De ervaring heeft hun geleerd hoe een bed moet worden gebouwd en hoe een boxspring moet functioneren om een optimaal slaapcomfort te garanderen. Kies een nieuw bed zoals u mooie, rustige oorden als reisdoel kiest. Met gevoel. Met de droom daar altijd te willen blijven.StjärnBädden bouwt bedden die deze droom werkelijkheid maakt. U krijgt echt Scandinavisch bedcomfort, materialen en handwerk van zeer hoge kwaliteit en grote zekerheid gedurende vele jaren. Als u kiest voor een bed van StjärnBädden voor u en uw gezin, dan bent u verzekerd van de best denkbare nachtrust en ontspanning. Een bed van StjärnBädden is gemaakt voor een gezonde nachtrust, zoals u nooit eerder ervaren heeft. In totaal 15 jaar garantie.

Zweeds en Scandinavisch design hebben een lange traditie achter zich en hebben grote successen geoogst over de hele wereld. Het begrip Zweedse kwaliteit staat bovendien voor materiaalgebruik, vakmanschap en veiligheid van het hoogste niveau. Het is ook onze filosofie de consument eerste klas kwaliteitsproducten te bieden, zonder compromissen. Een typisch Zweedse vanzelfsprekendheid! De kennis en ervaring die de mensen van StjärnBädden in de loop der jaren hebben opgebouwd gebruiken zij ook bij het ontwikkelen van nieuwe, moderne materialen en ideeën. Zij willen dat onze boxsprings zo comfortabel mogelijk zijn, optimaal slaapcomfort bieden en gedurende vele jaren een ontspannen en gezonde nachtrust waarborgen. Omdat zij onze producten testen en inspecteren tot in het kleinste detail, kunnen wij onze klanten het best denkbare product bieden voor het hele gezin. Zij staan garant voor herkenbare Zweedse kwaliteit en betrouwbaarheid.

Zweeds staal maakt uw nieuwe bed ongelooflijk comfortabel
Bij StjärnBädden bouwen ze bedden om een kern van pocketveren van Zweeds staal, dat een warmtebehandeling heeft ondergaan. Aangezien iedere afzonderlijke spiraal gemonteerd zit in een speciaal genaaid zakje, kunnen de pocketveren onafhankelijk van elkaar werken over het gehele bed. De pocketveerkern ondersteunt daardoor het lichaam waar het nodig is en geeft mee waar het lichaam behoefte heeft aan meer ruimte. De werking van de pocketveren vormt de basis van een boxspring van StjärnBädden. Met een solide grenen frame en een geraffineerd bedmatras vormt het complete bed een samenwerkende eenheid, die ongelooflijk comfortabel zal zijn tijdens vele jaren van gebruik.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist