Slapen op FreshBed in Hotel Merlet

Speciaal voor mensen die hoge eisen stellen aan hun nachtrust

Op maandag 27 mei 2013 openden Nico Dijkshoorn en Ronald Giphart de nieuwe vleugel van hotel Merlet in Schoorl. Dijkshoorn en Giphart verblijven regelmatig in dit hotel.

Hotel Merlet stond al bekend om zijn uitstekende keuken die bekroond is met een Michelin-ster, maar kan zich met deze uitbreiding nu helemaal meten met de absolute top in Nederland.

Merlet geeft om de kwaliteit van uw nachtrust zoals geen ander hotel dat doet. Voor de kamers in de nieuwe vleugel heeft Merlet gekozen voor FreshBed. Daarmee is Merlet het eerste hotel ter wereld waar u kunt kiezen voor een overnachting op een FreshBed.

Speciaal voor mensen die hoge eisen stellen aan hun nachtrust, maar ook voor mensen die allergisch zijn of de aanschaf van een FreshBed overwegen en eens een nachtje willen slapen om deze sensatie te beleven. En natuurlijk voor de gelukkigen die reeds thuis in een FreshBed slapen. Want wie eenmaal in een FreshBed slaapt, wil niet anders meer!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist