Slaapkamertrends 2019

Liefde, warmte en kleur

De nieuwe Auping campagne “Met liefde” verwoordt perfect waar het in de slaapkamer om draait. Namelijk om alles, veel meer dan alleen slapen. In de slaapkamer beleef je de mooiste en meest bijzondere momenten. Je wordt er geboren, hebt er lief, laat je verzorgen, wordt er getroost, ontspant er en gaat er dood. Je komt elkaar er altijd weer tegen. Dit zien we heel duidelijk terug in de slaapkamertrends voor 2019.

Het middelpunt van de slaapkamer is uiteraard een goed bed. Wat een goed bed is, verschilt per persoon en is van vele factoren zoals gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding afhankelijk. Wel zien we tegenwoordig in steeds meer slaapkamers een boxspring verschijnen waar vroeger een ledikant stond. In de slaapkamer mag kleur gebruikt worden. Weg met die saaie, kille basic tinten. Met zachte kleurtinten als roze, groen of geel word je uitgerust wakker in een omgeving die warmte uitstraalt. Een goed tip om vrolijk wakker te worden: zorg voor grote, open ramen waar het zonlicht langzaam door naar binnen kan dringen. Zet nog een paar mooie planten op je nachtkastje en je slaapkamer is compleet.

Wil je eens inspiratie opdoen en kijken hoe je jouw slaapkamer klaar kan maken voor 2019? Kijk dan eens op Woonenzo.nl om te zien wat jouw belangrijkste kamer in huis nog kan gebruiken. Je vindt er niet alleen complete kinderkamers en allerlei soorten bedden. Je zult er gegarandeerd een prachtige spiegel, praktische kledingkast, hip nachtlampje of ander mooi slaapkameraccessoire vinden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist