Slaapkamer op pimpen?

Zo pak je het aan

Ben je uitgekeken op de huidige look van je slaapkamer? Dan kun je je slaapkamer op pimpen. Op die manier geef je je slaapkamer weer een frisse look en ben je weer helemaal bij de tijd. Er zijn verschillende manieren om dat aan te pakken.

De slaapkamer pimpen

De slaapkamer op pimpen kun je op allerlei manieren aanpakken. Gelukkig hoef je er niet meteen veel geld in te investeren, want het zijn vaak de kleine dingen die een hoop verschil kunnen maken. Kies voor handige meubelen, maak een accentmuur of zorg voor een comfortabel zitgenot.

Kies voor handige meubelen

Zeker in een slaapkamer waar je maar weinig ruimte hebt, komen handige meubelen goed van pas. Vaak hebben ze meerdere functies. Zo kun je bijvoorbeeld een spiegel in je kast monteren, zodat je de spiegel niet apart ergens hoeft op te hangen. Dat geldt ook voor de kapstok. En die nutteloze opbergmand kun je prima hergebruiken als nachtkastje.

Steel de show met een accentmuur

Het hoeft helemaal niet veel te kosten, een likje verf is vaak al voldoende: maak een unieke wand. Dat kan bijvoorbeeld door de wand van ander materiaal te maken, maar als je de wand een andere, opvallende kleur geeft, lijkt het al snel alsof je een compleet nieuwe slaapkamer hebt. Zo heb je er weer jaren plezier van!

Comfortabel zitten met een matraskussen

In de slaapkamer kun je eventueel ook een stoel neerzetten. Dat is fijn als je ’s morgens wel al uit bed moet om naar school of naar het werk te gaan, maar je toch eerst even rustig moet bijkomen. Je kunt voor de stoel een matraskussen kopen, zodat je comfortabel zit en daarna uitgerust aan het ontbijt zit.

Wees bij de tijd met een mooie klok

Soms maken kleine accessoires een groot verschil. De wekker is bijna niemands beste vriend. Om die reden kun je wel wat meer sfeer in de slaapkamer gebruiken door naast een wekker ook een klok op te hangen. Met een klok kopen kun je een behoorlijk verschil maken, zeker als je kiest voor een industriële klok, of juist een kleine klok als je slaapkamer ook klein is. Gelukkig komen klokken in allerlei soorten, maten, vormen en stijlen. Op die manier kun je de nieuwe look van je slaapkamer helemaal afstijlen.

Bloemen en planten

In bijna geen enkele slaapkamer vind je ze terug; bloemen en planten. Dat is zonde, want planten en bloemen hebben ook een echte functie. Ze zorgen voor voldoende gezonde lucht en zuurstof. Daarom zet je het liefst een plant in de hoek van je slaapkamer, of zelfs op een leuk tafeltje.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist