Serta bedden

Al meer dan 80 jaar een genot om op te slapen

Serta een van werelds grootste merken op het gebied van bedden, matrassen en boxsprings. Al meer dan 80 jaar werkt Serta aan het verbeteren van de haar producten. En met veel succes. Hotels als Hilton Groep en Marriot hotels kiezen al decennia bewust voor het het comfort van Serta.

4 redenen om voor een Serta bed te kiezen:

1. Subliem comfort
Alleen de beste materialen hebben door de jaren heen de weg gevonden naar de Serta bedden, matrassen en boxsprings. Fantastisch Belgisch damast, latex, zuiver scheerwol en de geweldige schuimsoorten worden zijn verwerkt in de Serta producten. Elk met hun eigen materiaal met zijn eigen unieke kwaliteit op precies de juiste plaats in het product.

Deze natuurlijk materialen wordt gecombineerd met geweldige innovatieve schuimsoorten. Voor u de garantie voor een subliem comfort.

2. Uitstekende ondersteuning
Serta matrassen zijn multi-layer matrassen die progressief zijn opgebouwd. En uniek principe wat garant staat voor een passende ondersteuning in combinatie met een subliem comfort. Elke laag heeft daarbij zijn eigen functie. De toplaag staat garant voor het subliem comfort. Heerlijk qua klimaat met een heerlijk gevoel. De ondersteuning is gebaseerd op gezoneerde pocketveren lagen van onder andere Legget & Platt of de gepatenteerde Serta Miracoil veersysteem die ervoor zorgen dat u de optimale ondersteuning krijgt waar dat nodig is. En aangezien dat ieder postuur zijn eigen comfort behoefte heeft kunt u kiezen uit verschillende hardheden. Dit kan ook bij de tweepersoons matrassen. Het resultaat, eenvoudig in- en uitstappen, makkelijk keren tijdens de nachtrust en ieder zijn eigen optimale ondersteuning.

3. Gemaakt met passie
Al meer dan 80 jaar creëren de Serta vakmensen met volle passie de mooiste slaapsystemen. Met het echte handwerk worden fantastische boxsprings gemaakt met hoofdborden die meer dan geweldig zijn vervaardigd. Elke Serta bed kan gecombineerd worden met een van de landelijke-, klassieke of lifestyle hoofdborden die allemaal tot in het kleinste detail perfect zijn afgewerkt.

Voordat de bedden van Serta de weg naar u mag vinden worden uitvoerig gecontroleerd.

4. De keuze van:
De beste materialen verwerkt door de beste vakmensen tot multi-lay slaapsystemen in een fantastisch tijdloos design. Als jaren de keus van wereld’s meest toonaangevende hotels als Hilton, Marriot, Crown Plaza en Intercontinatal Hotels.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.sertastoredenbosch.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist