Seizoensbed Portland van Pullman

maakt lange winternachten comfortabeler

Het speciale seizoensbed Pullman Portland, wordt gekenmerkt door moderne, robuuste en strakke lijnen. De fraaie afwerking en hoge kwaliteit Silverline Premier matrassen maken deze boxspring combinatie helemaal compleet. De boxspring Portland met de Silverline Premier matrassen is nu tijdelijk scherp geprijsd bij alle Pullman dealers. Deze actie loopt tot 15 januari.

Elk seizoen zet Pullman een speciaal bed in het zonnetje. Dit kan een geheel nieuw model zijn of een bijzonder bet met een speciale actieprijs. Het stoere hoofdbord van deze Portland is ca. 110 cm en 12 cm dik. Het bed is verkrijgbaar in een stof van hoogwaardige kwaliteit in vijf verschillende kleuren.

Over Pullman
De boxsprings en matrassen van Pullman zorgen voor een goede en gezonde nachtrust na een drukke dag. De producten worden op Nederlandse bodem, Vroomshoop, handgemaakt. Door het  diverse aanbod modellen en uitvoeringen, is er een ruime keuze voor de consument. Pullman maakt ankel gebruik van de beste en duurzaamste materialen en geeft niet voor niets 25 jaar garantie op iedere boxspring

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist