Sealy matrassen

Nu ook in Nederland verkrijgbaar

Het Amerikaanse matrassenmerk Sealy is nu ook in de Benelux verkrijgbaar. Het merk bestaat al 125 jaar en combineert betaalbaar design met optimaal comfort en ondersteuning. In de nieuwe Sealy Hybrid matrassen wordt ventilerend traagschuim gecombineerd met pocketveren. Hierdoor is een weldadige nachtrust gegarandeerd.Schuim en pocketveren
In Sealy Hybrid komen twee slaaptechnologieën samen in een luxe slaapbeleving. De bovenste helft van het matras biedt het heerlijke, verkoelende comfort van geltraagschuim. Dit zorgt voor een diepe, ontspannen nachtrust. De onderste helft biedt de benodigde ondersteuning door de individueel verpakte pocketveren van titanium.

Drie soorten matrassen
Er is een keuze uit drie verschillende matrassen: Sealy Hybrid Classic (29 cm), Sealy Hybrid Plush (32 cm) en Sealy Hybrid Ultra Plush (34 cm). De duurzame matrassen zijn verkrijgbaar in 12 standaardmaten. Er is ook een dubbelzijdig Hybrid hoofdkussen. Met traagschuim aan de ene kant en polyester vezels aan de andere kant, biedt het kussen twee niveaus van comfort.

Foundation of bedbodem
Sealy biedt niet alleen een goede nachtrust, maar ook de perfecte esthetische oplossing voor een slaapkamer. Een Sealy Hybrid matras komt helemaal tot zijn recht in de met bijpassende stof beklede houten foundation met afgeronde hoeken. Daarnaast zijn er ook vlakke en elektrisch verstelbare bedbodems, met schotelveren die een matras optimale ondersteuning geven.

Meer dan 100 jaar ervaring
Sealy kent een historie die teruggaat tot 1881. Na een start in het Amerikaanse stadje Sealy, in de staat Texas, worden Sealy matrassen inmiddels in meer dan 60 landen verkocht. De kwalitatieve en aantrekkelijk geprijsde matrassen zijn wereldwijd een begrip. Sealy is verantwoordelijk voor een groot aantal innovaties en trends in slapen.

Over Tempur Sealy International, Inc.
Tempur Sealy International, Inc. (NYSE: TPX) is ’s werelds grootste beddenfabrikant. Het bedrijf ontwerpt, fabriceert en distribueert matrassen, bedbodems, kussens en comfortproducten. Tot de merkenportfolio van Tempur Sealy behoren de meest vooraanstaande merken zoals Tempur®, Tempur-Pedic®, Sealy®, Sealy Posturepedic®, Optimum™ en Stearns & Foster®.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist