Sealy matrassen

Uitzonderlijke nachten

Als grootste fabrikant ter wereld van bedden en matrassen is Sealy de referentie inzake comfort. Daarom kiezen de grootste hotelketens ter wereld voor Sealy. Over de hele wereld slapen 140 miljoen mensen op een Sealy-matras.
Sealy ontwikkelt permanent exclusieve en innoverende technologieën voor een steeds groter comfort en welbehagen. In 2007 heeft Sealy de technologie 100% Latex Bodyzones ontwikkeld door de dichtheid van het latex aan elk lichaamsdeel aan te passen.Voor Europa worden de bedden van Sealy vervaardigd in Frankrijk in de buurt van de stad Amiens en in Italië, nabij Genua. Onze productievestigingen volgen een gemeenschappelijk beleid voor de bescherming van het milieu en zijn volgens ISO 14001 gecertificeerd. Deze certificering zijn het bewijs van de bekommernis van Sealy op het vlak van de milieubescherming.

In Benelux genieten de matrassen, oplegmatrassen en bedbodems een garantie van 8 jaar als de garantievoorwaarden die vermeld zijn op de Sealy-garantiebon gevolgd worden, met uitzondering van de metalen onderdelen en de motoren van de Bodydream-bedbodems, die een garantie genieten van 2 jaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist