Sealy bedden

Nu in 26 kleuren verkrijgbaar

Het Amerikaanse matrassenmerk Sealy is al 125 jaar een begrip. Voor de optimale slaapervaring en als ondersteuning van de matrassen biedt Sealy ook complete bedden. Met een keuze uit drie matrassen, twee bedbodems, drie hoofdborden, drie poten en maar liefst 26 stijlvolle kleuren, is het mogelijk om je eigen bed samen te stellen.


Nieuwe kleuren
De bedbodems en hoofdborden van Sealy zijn voorzien van dezelfde stoffen bekleding en standaard verkrijgbaar in de kleuren coffee, beige, grey en onyx. Het kleurenpalet is nu uitgebreid tot 26 kleuren, waaronder chocolate, azure, navy, red, orange, olive, ivory en 4 in lederlook. Zo kan elk Sealy bed worden aangepast aan een persoonlijke ruimte en stijl.Flexibel samenstellen
Voor de bedbodem is er een vlakke variant voor een traditioneel gevoel en een elektrisch verstelbare uitvoering voor een extra luxe gevoel. De collectie bijpassende hoofdborden bestaat uit drie stijlen: plane, button en cushion. Voor de moderne, elegante poten is er een keuze uit driehoek chroom, vierkant chroom en rond zwart hout.

Hybrid matrassen
In de Sealy Hybrid matrassen wordt verkoelend geltraagschuim gecombineerd met individueel verpakte pocketveren voor diepe ondersteuning. Er is een keuze uit drie verschillende matrassen: Sealy Hybrid Style (25 cm), Sealy Hybrid Classic (29 cm) en Sealy Hybrid Plush (32 cm). De duurzame matrassen, met afneembare hoes, zijn er in 12 standaardmaten.

Meer dan 100 jaar ervaring
Sealy kent een historie die teruggaat tot 1881. Na een start in het Amerikaanse stadje Sealy worden de matrassen inmiddels in meer dan 60 landen verkocht. Sealy is de favoriete keuze van toonaangevende hotelketens, waaronder Hilton, Four Seasons, Ritz-Carlton, Le Méridien, Sheraton en citizenM. Het merk combineert betaalbaar design met optimaal comfort en ondersteuning. In Nederland is Sealy verkrijgbaar bij 150 slaapspeciaalzaken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist