Savoir bedden

op unieke locatie in Nederland

De Lunterse Boer beschikt als enige hotel in Nederland over een bijzondere collectie Savoirbedden. Het Engelse merk Savoir maakt al sinds 1907 bedden, die volledig opgebouwd zijn uit natuurlijke materialen, zoals paardenhaar, kasjmier en Shetlandwol. Deze combinatie zorgt voor een optimale ondersteuning en ultieme zachtheid. De handgemaakte bedden staan klaar voor gasten van hotel-restaurant de Lunterse Boer.Savoirbedden zijn onderscheidend als het gaat om maatwerk. Het gehele slaapsysteem kan volledig naar wens van de gebruiker worden uitgevoerd. De slaapstijl van de gebruiker vormt de leidraad voor de bouw van het bed.

Unieke locatie
De plaatsing van de Savoirbedden bij de Lunterse Boer is uniek in de rij van andere locaties. Dat zijn namelijk veelal wereldsteden als New York, Shanghai, Cannes en New Delhi. Het hotel-restaurant ligt vlakbij het middelpunt van Nederland, omringd door het natuurgebied de Veluwe Daardoor maken gasten een voortreffelijke slaapsensatie mee: de rust op de Veluwe en een perfect Savoirbed.

Slaapcomfort
Het slaapcomfort van Savoirbedden is erg hoog. Dat komt door de samenstelling van natuurlijke materialen, die bovendien vrij zijn van chemische stoffen. Het bed kan tot in de kleinste details worden samengesteld, zodat de uitstraling en het slaapcomfort een verlengstuk zijn van de gebruiker. Niet voor niets wordt Savoir wereldwijd beschouwd als het meest luxueuze slaapsysteem.

Over de Lunterse Boer
Het Lunterse hotel-restaurant ademt rust en sfeer, midden op de Veluwe. Naast slapen op een Savoirbed en een goede keuken heeft de Lunterse Boer ook mogelijkheden voor georganiseerde feesten in de zalen en zakelijke bijeenkomsten in de modern uitgeruste vergaderruimtes. De bereikbaarheid per auto of openbaar vervoer is prima.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist