Royal Healt Foam

Matras met ballen

Het nieuwste ontwerp van Royal Health Foam (RHF) is letterlijk een matras met ballen: RHF25 Evolution. Comfortabel liggen en daardoor lekker slapen heeft te maken met de drukverdeling van de matras. De ballen van koudschuim bieden perfecte ondersteuning en vormen zich driedimensionaal naar het lichaam. Bekijk voor de beeldvorming de meegezonden video."Doorbraak op het gebied van slaaptechnologie"

EVOLUTIONAIR Bedenker en ontwerper Chris Nederhorst: „Al jaren ben ik bezig met het ontwikkelen van het allerbeste matras. Ik kan zeggen dat dit gelukt is met de RHF25 Evolution. De drukverdeling, de ventilatie en daardoor het slaapcomfort is optimaal. Ik heb ruim 25 jaar ervaring in de bedden- en matrassenbranche. Deze kennis heb ik gebruikt bij de totstandkoming van dit evolutionaire matras.”

ONTWIKKELING Na het ‘piramide matras’ waarin driehoeken zijn verwerkt en een matras met blokjesprofiel, volgt nu een matras met bijna zestig ballen van koudschuim. Deze zijn afzonderlijk van elkaar verwerkt in een raster van eveneens koudschuim, zonder gebruik te maken van lijm. Dit bevordert de luchtcirculatie. Aan de zijkant is letterlijk te voelen dat het matras ademt; er komt lucht in en er gaat lucht uit. Het Ballenmatras heeft al de interesse gewekt van buitenlandse ondernemers.

VERTROUWEN Het vertrouwen in het product resulteert in proefslapen. Klanten kunnen het matras 30 dagen thuis uit proberen. Deze proeftijd is geheel gratis en zonder aankoopverplichting. Uniek in Nederland!

MILIEU RHF hecht belang aan milieuvriendelijkheid en afwezigheid van schadelijke stoffen. Zo wordt elk matras geproduceerd en afgeleverd conform alle actuele keuringen en normeringen: CE, ISO, Öko-Tex 100 klasse 1. Daarbij is het schuim zowel fysisch als chemisch recyclebaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist