De Rolf Benz TONDO, die doorloopt tot vlak boven de vloer, is in elk opzicht uitnodigend mooi, zowel tegen de wand als vrijstaand in de ruimte. Dankzij het losse rugkussen is rechtop zitten uiterst comfortabel. En door het omarmende hoofdeinde kan men zelfs tegenover elkaar zitten. De hoogwaardig afgewerkte “knuffellounge” is leverbaar in drie breedtes en twee lengtes, zowel als boxspringbed als in een klassieke uitvoering met matras en lattenbodem. Het bed Rolf Benz TONDO is stilistisch nauw verwant aan de gelijknamige bank die in 2017 als “best of the best“ de hoogste onderscheiding won in het kader van de “ICONIC AWARDS: Innovative Interior“.
Wie niet genoeg kan krijgen van de buitengewoon gerieflijke look, schaft ook de fraai combineerbare bijzetmeubels aan voor in de slaapkamer: de bank Rolf Benz 917, het nachtkastje Rolf Benz 916 en de dressboy Rolf Benz 907 maken het geheel compleet.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist