In Scandinavië maken details het verschil. Het is dan ook geen wonder dat het Scandinavisch slaapsysteem synoniem staat voor eindeloos comfort, ongekende ergonomie en feilloze afwerking.

Ongekend comfort
Nordisk is een multi-gelaagd slaapsysteem met revolutionaire ergonomische kwaliteiten. De stevige boxspring, al dan niet elektrisch, is dankzij de bonnelveren of de thermisch geharde pocketveren, de ideale buffer tussen de vaste ondergrond en de matras. Samen met de hoog ergonomische matras en zachte topper zorgt deze bedcombinatie voor een zeer hoog comfortgevoel en een gezellige nestwarmte.

Lig je lekker?
Om de ideale Skandinavisch slaapervaring te bekomen, ontwikkelde Revor een specifiek matrassengamma voor het Nordisk-slaapsysteem. Elke Nordisk-matras wordt bekleed in dezelfde stof als uw box en hoofdbord, of dit nu stof, lederlook of echt leder is. Zo bekomt u één mooie slaapunit.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist