Refresh matrassen

'Schone slaper' krijgt andere betekenis

Gemiddeld slapen mensen een derde van hun leven. Slapen helpt je lichaam en geest om tot rust te komen, zodat je weer vol energie de dag kunt beginnen. Een goede nachtrust is van essentieel belang om goed te kunnen functioneren. Refresh introduceert zich als nieuwe speler in matrassenland. Het nieuwe merk brengt een innovatief matrasconcept op de markt, waarbij de bovenlaag van het matras eenvoudig vervangen kan worden. Refresh stelt hiermee direct een nieuwe maatstaf voor hygiënisch en comfortabel slapen.

Er bestaan talloze manieren om je slaap te optimaliseren. Van geen tv voor het slapengaan, tot een goede kamertemperatuur, of een beker warme melk. Echter, de kwaliteit van jouw nachtrust wordt grotendeels bepaald door het matras. Een goed slaapcomfort is de juiste balans tussen comfortabele zachtheid en ondersteuning van het lichaam, in combinatie met het juiste klimaat door optimale ventilatie. Vanuit deze wetenschap is het Refresh matras ontwikkeld.

Nieuw matrasconcept
Het Refresh matras bestaat uit een combinatie van twee aparte matrassen in één speciale hoes. Het ondermatras is een support matras, gemaakt van duurzaam materiaal dat stevigheid biedt en kuilvorming voorkomt. Het bovenmatras is een comfort matras dat verkrijgbaar is in drie stevigheden. Typerend voor het Refresh concept is dat je het bovenmatras, het matrasdeel waar je direct op ligt, eenvoudig en voordelig kunt vervangen. Bovendien is de bovenhoes wasbaar. Een handig concept voor als je nét even wat vaker het gevoel van ‘een nieuw matras’ wilt ervaren.

 

Schone slaper 2.0
Gemiddeld vervangt men een matras slechts eens in de tien jaar. Dat is best een lange periode, als je je bedenkt dat we tijdens het slapen gemiddeld zo’n 500 ml transpiratievocht verliezen per nacht. Tel daarbij op dat je ook weleens ontbijt of werkt in bed, ziek bent óf misschien je huis weleens verhuurt. Het nieuwe matrasconcept van Refresh maakt het eenvoudig en betaalbaar om je bovenmatras vaker te vervangen. Zo slaap je altijd comfortabel in een fris bed.

Proefliggen wordt proefslapen
Een matras is ontzettend persoonlijk. De beste manier om erachter te komen welk matras voor jou geschikt is, is door het matras uit te proberen. Als je een matras aanschaft in een winkel kun je  de stof beoordelen en er even op gaan liggen. Die paar minuten ‘proefliggen’ geven wel een indruk, maar zijn uiteindelijk niet representatief voor het slapen op een matras. Bij Refresh bestel je het matras online en kun je vervolgens 30 dagen gratis proefslapen. In je eigen slaapkamer. Want alleen dan kun jij bepalen of het matras bij je past. En wil je toch een andere stevigheid, dan kan dat. Zonder gedoe. Refresh biedt een omruilgarantie van 100 dagen, waarbij je je bovenmatras eenmalig kunt omwisselen voor een hardere of zachtere variant. Refresh komt dan gratis het
nieuwe matras brengen en neemt de oude weer mee. 

Over Refresh
In 2016 introduceert Refresh zich als nieuwe speler in matrassenland. Het merk lanceert hierbij een innovatief matrasconcept waarbij de bovenlaag eenvoudig en betaalbaar te vervangen is. Refresh stelt hiermee direct een nieuwe maatstaf voor hygiënisch en comfortabel slapen. Refresh is enkel online te verkrijgen. In dit kader zijn service en gemak dan ook belangrijke USP’s van het merk. Zoals blijkt uit hun 30 dagen proefslapen, gratis bezorging tot in de slaapkamer én 100 dagen omruilgarantie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist