Pullman boxsprings

Goldline collectie

Pullman geniet al vele jaren landelijke bekendheid als kwaliteitsmerk in slaapcomfort. Het merk heeft zichzelf onlangs grondig vernieuwd. Het merk kiest daarbij voor traditionele waarden zoals vakmanschap en kwaliteit. De nieuwe slogan is dan ook: ‘Hoe het nog beter kan, daar liggen wij nou wakker van’. Hiermee verstevigt Pullman zijn positionering als leverancier van hoogwaardige boxsprings.

Pullman kan met recht spreken van traditioneel vakmanschap. Het merk is al meer dan 75 jaar een vaste waarde in slaapcomfort op de Nederlandse markt. Pullman verwerkt uitsluitend hoogwaardige materialen in zijn producten. De productie is volledig gericht op kwaliteit. Jarenlange ervaring wordt gecombineerd met moderne technologie. Het resultaat is een collectie boxsprings, matrassen en toppers die garant staat voor jarenlang, stijlvol slaapcomfort.

Collecties
Het nieuwe Pullman gamma bestaat uit de collecties Goldline en Silverline. De collecties zijn overzichtelijk zijn overzichtelijk en hebben een heldere pijsopbouw. Naast boxsprings die over de gehele breedte geveerd zijn bestaan de collecties uit diverse matrassen met Inside Pocketvering en luxe Comfort Toppers. De verwerkte materialen en de afwerking geven Pullman een luxe uitstraling.

Pullman is slaapcomfort voor een publiek dat wars is van trends en kiest voor kwaliteit en inhoud. Levensgenieters die bewust kiezen voor jarenlang verantwoord slaapcomfort van het hoogste niveau.

Deskundig advies
Bij de kwaliteit van Pullman hoort een deskundig advies. Daarom is Pullman is uitsluitend verkrijgbaar bij de erkende dealer. Erkende dealers beschikken minimaal over een basisassortiment zodat de klant het comfort kan zien en voelen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist