Proefslapen op een Ledorm bed

Luxe en ontspanning

De laatste tijd brachten we al regelmatig nieuws over de bedden van Ledorm op onze website. Het viel ons op met hoe veel oog voor detail de naar ons gestuurde persberichten verzorgd worden. Bovendien zijn de bijgevoegde foto’s altijd erg sprekend. Het enthousiasme was erg groot toen we uitgenodigd werden om een nachtje te slapen op een Ledorm. Dat lieten we ons uiteraard geen twee keer zeggen.

Overnachten in een hooiberg
De overnachting vond plaats in het dorpje Waarland tussen Alkmaar en Schagen. Hier wordt Bed & Breakfast De Boereplaats gerund door Olaf Dekken en Annet Stoop. Na een leuke autorit door het Noord-Hollandse landschap kwamen we aan op de prachtige locatie, die omringd wordt door uitgebreide akkers, een rimpelloze plas en een werkende molen. We werden hartelijk ontvangen door Annet, die ons voor ging naar onze slaapplaats. Dit bleek een oude hooiberg te zijn, die omgetoverd is tot een sfeervol en van alle gemakken voorzien privéverblijf. Een leuk detail is de hooizolder op de eerste verdieping, die je vanuit het gastenverblijf kunt bereiken. Ondanks de vrieskou, hebben we vanuit het hooi genoten van het weidse uitzicht. Na enkele goed tips over de omgeving werd ons een prettig verblijf gewenst. Tijd om ons te verdiepen in de reden van ons bezoek: het prachtige Ledorm bed dat prominent in de ruimte staat. Alle Ledorm bedden worden speciaal met de hand gemaakt, waarbij er gekozen kan worden uit diverse materialen. Het bed waar we onze nacht op door gaan brengen is afgewerkt met een fraaie, zwarte stof die luxe en comfortabel aandoet. En leuk detail is het gepersonaliseerde label dat ieder bed krijgt nadat het klaar is. Hoe luxe een bed ook is, met een lege maag slaap je niet lekker. De hoogste tijd om een restaurant op te gaan zoeken.

Uitgerust weer op
Voor we aan tafel gaan, rijden we een paar kilometer naar Callantsoog voor een uitgebreide strandwandeling. Op de weg terug leggen we aan in Schagen, waar het gezellige centrum volop keuze biedt in restaurants en gezellige cafétjes. Heerlijk uitgewaaid en met een goed gevulde maag keren we terug in ons verblijf, waar we eindelijk op het bed ploffen. Nieuwsgierig pakken we als eerste de afstandsbediening, die aan beide zijden van het bed bevestigd is. Er blijken nogal wat mogelijkheden te zijn. Gelukkig biedt de uitgebreide handleiding uitkomst en al snel genieten we van ons welverdiende comfort. Het bed is verstelbaar in verschillende standen. Terwijl we al televisie kijkend onze rug ondersteunen, kan ook het voeteneind omhoog om de strandwandeling uit de benen te krijgen. Bijzonder prettig is de uitgebreide massagefunctie, die geheel aangepast kan worden op je behoeften van dat moment. De massage kan uitgevoerd worden in 5 verschillende gebieden tussen je voeten en je nek. Je kan kiezen om één of meerdere plekken tegelijkertijd te laten ontspannen. Bijzonder is de optie, waarbij de massagefunctie stapsgewijs je gehele lichaam onder handen neemt. Als vanzelf dommelen we heerlijk weg om in een diepe slaap te vallen. De volgende ochtend worden we wakker ruimschoots voor de wekker gaat. Heerlijk uitgerust staan we op en het eerste dat we zien is het uitgestrekte landschap. Dit is echt genieten! Als klap op de vuurpijl, klopt Annet op de deur met een uitgebreid ontbijt.

We hebben enorm genoten van ons bezoek aan De Boereplaats. Het enige nadeel ervoeren we pas de volgende dag: gelegen op ons eigen bed missen we de Ledrom boxspring.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist