Pip allergy free

Comfortabel allergievrij slapen


Over de hele wereld zijn er miljoenen mensen die in meer of mindere mate last hebben van een allergie voor huisstof. In hun privéomgeving zorgen zij doorgaans voor een goed leef- en slaapklimaat, maar buiten de deur hebben zij vaak veel last van hun allergie. 

 

Huisstofmijt allergie is een allergische reactie op onschadelijke stoffen zoals huidschilfers van dieren, uitwerpselen van de huisstofmijt en schimmels. Er zijn veel methoden en middelen waarmee men tijdelijk de aanwezigheid van de huisstofmijt kan verminderen. Deze vaak schadelijke middelen werken echter maar zéér kort en hebben dus weinig effect. Bovendien is het vaak een dure en arbeidsintensieve behandeling. 

 

PIP staat voor Probiotica in Progress. Vrij vertaald kunnen wij zeggen:
Het bestrijden van SLECHTE bacteriën met GOEDE bacteriën.


PIP Allergy Free is een biologisch en totaal onschadelijk middel dat de oorzaak van de Huisstof Allergie wegneemt. PIP Allergy Free is volledig getest en veilig bevonden door de Universiteit van Gent. 

Het toepassen van PIP Allergy Free kost u nauwelijks tijd en is zeer eenvoudig. 2x per week 3 seconden sprayen boven het bed is voldoende om uw kamer huisstofallergie vrij te krijgen. Een eenvoudige klus die slechts enkele seconden per week vraagt. 

Wat doet PIP Allergy Free zult u zich afvragen. 

PIP Allergy Free bevat bacteriën die, als ze in aanraking komen met lucht en een warme en vochtige omgeving ( uw bedden), uit hun cocon komen en op zoek gaan naar voeding. Deze onschuldige bacterie leeft van de uitwerpselen van de huisstofmijt. Na enkele weken hebben zij het bed al zodanig opgeruimd dat iemand met een huisstofmijtallergie al allergie vrij kan slapen, zonder gebruik van vervelende middelen of die krakende en weinig ademende beschermhoezen. 

Kijk voor meer informatie op: www.slaapallergievrij.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist