Phi-ton bedden

collectie 2010-2011

De introductie van Phi-ton en "de 3e dimensie in uw leven" in 2005, zou de wereld van het slapen voorgoed veranderen. Een internationale klantenkring, een keur aan internationale onderscheidingen en designprijzen vielen Phi-ton ten deel en een merkbeleving was gecreëerd die een privé-oase van rust, ontspanning en welbevinden beloofde en daarmee een bewuste tegenhanger vormde voor het hectische leven van alledag.

Phi-ton B.V. moest door het geweld van de crisis in 2008 haar deuren sluiten en even leek het of hiermee aan een magnifiek merk met uitzonderlijke producten een vroegtijdig einde zouden komen. De ontzetting was groot en de reacties van over de hele wereld onderstreepten meer dan duidelijk hoe dit als een groot verlies voor het imago van de branche werd ervaren.
Als ondernemer met een jarenlang succesvol track-record in "home textiles & accessories" besloot Michael van Praag Sigaar dat dit fenomeen voor de markt en de branche behouden diende te blijven. Nu, na het verkrijgen van de benodigde rechten en een jaar van voorbereidende werkzaamheden is het dan zover en is Phi-ton er klaar voor om zich met de collectie 2010/2011 weer aan het grote publiek te tonen.

Design, luxe en gezondheid, deze basiswaarden van de Phi-ton Phi-losofie zijn identiek aan de waardebeleving van de moderne, verantwoordingsbewuste, kosmopolitische connaisseur. Phi-ton producten bevredigen door hun harmonische vormgeving de hoogste eisen der esthetiek. Het gebruik van innovatieve materialen (waaronder het revolutionaire Phi-ton 3D-vezelvlechtwerk) maakt bijzonder comfort en onovertroffen ventilatie en hygiëne mogelijk. En, de 100% recycleerbare materialen vormen géén belasting voor het milieu.

De Phi-ton collectie 2010/2011 is er wederom in „Black & White", de tijdloze, klassieke antipoden van het kleurenscala, die soeverein boven alle trends blijven staan. Net zo vanzelfsprekend als de oneindige afwisseling van dag en nacht. De Phi-losophie weerspiegelt zich echter ook in nieuwe, spectaculaire dessins en kleuren in de fluweelzachte Alcantara ® bekleding van de , en de Phi-ton . Een prachtige collectie decoratieve kussens en een nieuwe collectie van de Phi-ton bad- en bedtextiel die de komende maanden ook wordt geïntroduceerd, completeert de merkwereld van
Phi-ton.

Met een consequente lijn van even spraakmakend als functioneel design, verder ontwikkeld en vormgegeven in samenwerking met Fried-Jan Unger die als visionair en designer achter de geboorte van de gehele Phi-losofie stond, bevestigt Phi-ton de trend waarin slaap- en badkamer meer en meer tot een eenheid worden in de Phi-ton "private spa".

De Phi-ton collectie 2010/2011 zal de komende maanden bij een selectief aantal exclusieve slaapkamerspeciaal- en designzaken in de Benelux worden geïntroduceerd waarbij de Hendriksen Slaapadviseurs, Markendaalseweg 2, in Breda vanaf 14 juni de collectie zal presenteren. In de internationale markt worden eveneens op exclusief niveau nieuwe distributieovereenkomsten gesloten waardoor het merk zich meteen weer van internationale aanwezigheid verzekerd zal zien.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Phi-ton bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist