Phi-ton bedden

Red dot design award 2009


Met de 'reddot award, the 'good design award' en de 'imm interior innovation award' heeft Phi-ton al drie prestigieuze onderscheidingen in de wacht gesleept. Daar zou nu een vierde bij kunnen komen – en wat voor een: Phi-ton <het Bed> werd onlangs voor de designprijs van de Bondsrepubliek Duitsland 2009 genomineerd. De jurering zal eind september plaatsvinden; in oktober wordt dan bekendgemaakt, welke 25 producten door de internationale vakjury op basis van een uitblinkend design zijn bekroond.

De nominering voor de designprijs is al een bijzondere referentie, want het gaat om de officiële design-prijs van de Bondsrepubliek Duitsland. Het is de centrale maatregel voor de designstimulering van het Duitse ministerie van economische zaken.

Een nominering als bijzondere erkenning

Het bijzondere: voor de designprijs kan geen van de bedrijven zichzelf aanmelden. Ze worden door de ministers en senatoren van economische zaken van de deelstaten resp. door de federale minister van economische zaken genomineerd. Bij geen enkele andere designprijs gelden dermate zware criteria voor de kandidaten: genomineerd worden alleen producten die al zijn bekroond met een nationale of internationale prijs. Daarom wordt de designprijs van de Bondsrepubliek Duitsland ook wel aangeduid als "Prijs der prijzen".


Kijk voor meer informatie op: www.phi-ton.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Phi-ton bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist