Phi-ton Bedden

Cube en Sphere


Phi-ton bed <Cube>

Klassieke elegantie met heldere lijnen. Al op het eerste gezicht maakt de Phi-ton <Cube> indruk met het strakke, kubistische design, het elegante hoofdbord en de gestoffeerde bedombouw, dat bekleed is met modieuze, hoogwaardige 3D-stof.

Elegant van top tot teen. De waarde van een Phi-ton bed is ook aan de details te herkennen – of het nu aan het praktische, comfortabele hoofdbord is, of aan de massief houten poten.

Alles behalve gewoon. Met hun rechtlijnige structuur geven de 3D-stoffen het hoofdbord een eigentijdse uitstraling. Strak dus, net als het bed. Maar ook uitnodigend om achterover te leunen.

Phi-ton bed <Sphere>

Noblesse met een vloeiend lijnenspel. Gewoonweg koninklijk, de zachte rondingen die dit bed een bijzonder warme, organische aanblik verlenen. Het Phi-ton bed <Sphere> bewijst dat bedden al lang niet meer alléén gebruiksvoorwerpen zijn, maar deel uitmaken van onze harmonische woonomgeving.

In perfecte harmonie. Vloeiende lijnen: van de loungekussens, die in het hoofdbord geïntegreerd zijn, tot en met de gestoffeerde bedombouw, met zijn afgeronde poten van fraai gepolijst hout. De keuze van de passende stof versterkt dit rustgevende effect nog meer.


Kijk voor meer informatie op: www.phi-ton.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Phi-ton bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist