Perzona

Niemand slaapt zoals jij

Jij bent uniek, maar waarom je matras eigenlijk niet? Daarom kunnen wij voor jou een matras op maat samenstellen die volledig is afgestemd op jouw lichaam, jouw slaap en jouw wensen. Wij geloven niet in één matras voor iedereen, daarom is het tijd voor een echt persoonlijke matras. Met een Perzona matras geniet je van jarenlang zorgeloos slaapcomfort.

perzonalize
Slapen doet iedereen… maar er slaapt maar één iemand zoals jij. Jij slaapt op jouw manier. Daarom is het tijd voor jouw eigen, unieke matras. Met behulp van ons MyScan meetsysteem maken we een 3D-meting van je lichaam. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke slaapvoorkeur en lichaamsbouw. Onze matrassen zijn voorzien van het Tube Layer System, met tien of veertien instelbare tubes. De uitslag van de 3D-scan bepaalt vervolgens de stevigheid van deze tubes en wordt zo volledig op jouw lichaam afgestemd, zodat je precies díe ondersteuning krijgt die jij nodig hebt.

De perfecte ondersteuning dankzij het gepatenteerde Tube Layer System
Het gepatenteerde Tube Layer System (TLS) combineert drukverlagend slapen met optimale ondersteuning. Door de ergonomisch gekozen plaatsen, tussen de gel-visco schuimlaag en pocketveren van het matras, zorgen de tubes voor perfecte persoonlijke ondersteuning en balans. Zo beschikt de Perzona Individual 14 matras over een Tube Layer System van 10 cm drukverlagend schuim met 14 tubes. Met behulp van het Perzona MyScan meetsysteem wordt snel en eenvoudig bepaald welke van de 5 hardheden je waar nodig hebt.

De Perzona MyScan houdt daarbij rekening met lengte en breedte van o.a. jouw schouders, onder- en bovenrug, heup en boven- en onderbeen. Na het meten krijg je direct advies en beleef je de ondersteuning die écht bij jou past.

Daarom is geen Perzona matras hetzelfde. Met 14 zones en meer dan 500.000 mogelijkheden heeft het Tube Layer Systeem (TLS) voor jou altijd de perfecte oplossing voor een goede nachtrust.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist