Overnachten op een Hästens Luxuria

Met dank aan Hästens Store Haarlem

Op WonenWonen.nl besteden we al sinds jaar en dag aandacht aan luxe slaapsystemen. Op de redactie zien we dagelijks uitnodigende plaatjes en geweldige omschrijvingen voorbij komen van alle denkbare beddenfabrikanten. Uiteraard ontbreekt Hästens niet in dit rijtje. Iedere keer als we een item wijden aan de Zweedse fabrikant van de welbekende ruitjes, vragen we ons af hoe heerlijk het wel niet moet zijn om iedere ochtend wakker te worden in zo’n luxe bed. Toen we van Hästens Store Haarlem de uitnodiging kregen om een nachtje door te brengen op een echt Hästens bed in het prachtige ML hotel in het hart van de Noord-Hollandse hoofdstad, hoefden we hier geen seconde over na te denken.


Als je nog niet enthousiast bent over Hästens, word je dat wel na een gesprek met Brigitte van der Leelie. Zij is de eerste en enige vrouwelijke Hästens Store-eigenaar in Nederland en runt samen met haar man Thomas en zoon Luc de winkel. Brigitte noemt de Hästens Store echter liever  haar eigen ‘slaap-boutique ’.Haar vrouwelijke touch geeft de stoere een persoonlijke en toegankelijke uitstraling, die uitnodigt om binnen te stappen voor een kop koffie of een gezellig praatje.  Zelf heeft  Brigitte al tien jaar een Hästens-bed. “Ik vond gewoon dat er in Haarlem een Hästens Store móést komen. Het is zo’n prachtig product dat de kwaliteit van het leven naar een hoger niveau tilt, dat ik het oprecht zonde vind wanneer mensen voor een mindere variant kiezen. Ik spreek uit ervaring wanneer ik zeg dat slapen op een Hästens-bed echt het verschil maakt in een optimale nachtrust en het is fijn dat ik nu met Hästens Store Haarlem dit verschil ook in deze regio kan maken.”, vertelt zij enthousiast over de bedden in haar boutique. “Elke avond kijk ik ernaar uit om naar bed te gaan. Wanneer ik in mijn bed stap voel ik een complete ontspanning over me heen komen.”Vol enthousiasme en nieuwsgierigheid naar deze complete ontspanning, reden we op een vrijdagmiddag naar Haarlem. De overnachting vond plaats in het ML hotel, dat gehuisvest is in een prachtig monumentaal pand aan het klokhuisplein. Het hotel heeft in totaal 17 kamers, die allemaal zijn uitgerust met de nieuwste Hästens bedden. Tijdens het inchecken, hoorden we dat Brigitte de Superior Suite voor ons had gereserveerd. Deze kamer bleek zich op de derde verdieping te bevinden. Na het openen van de deur, bevonden we ons in een halletje met een trap naar de zolderetage, waar we onze kamer konden verkennen. De Superior Suite maakte zijn naam en onze verachting helemaal waar. We stonden in een enorm ruime, van alle luxe voorziene kamer met een Hästens Luxuria boxspring als middelpunt. Ondanks dat het bed er enorm uitnodigend uitziet, besluiten we de binnenstad van Haarlem te verkennen.Een bezoek aan Haarlem is echt een absolute aanrader. Het historisch centrum ol prachtige gebouwen, heeft voor iedereen wat te bieden. Musea, verrassende begijnhofjes, winkel, café’s en restaurants, je vindt het allemaal op loopafstand. Na een middagje shoppen, een restaurantbezoek en een afsluitend drankje in één van de vele kroegen, gingen we moe naar ons hotel suite.
Eindelijk mochten we zelf ervaren wat een Hästens bed doet met je nachtrust. Het feit dat we binnen enkele tellen verzonken waren in een diepe slaap, zegt veel over het bed waar we op sliepen.  De volgende ochtend werden we heerlijk uitgerust wakker. De Luxuria bood veel comfort en bood exact de juiste ondersteuning. Reden om nog even lekker te blijven liggen en vanuit bed te genieten van het uitzicht op de Grote kerk. Na een heerlijk ontbijt vertrekken we voldaan en een geweldige ervaring rijker weer naar huis.

Wil je zelf ervaren wat een Hästens bed voor je kan betekenen? Brigitte van der Leelie brengt haar enthousiasme graag op je over.

Kijk voor meer informatie op https://https://www.hastens.com/nl/store/netherlands/haarlem/zijlstraat.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist