Opening Vispring Flagshipstore Amsterdam

Bröring biedt onderdak aan nieuwe, unieke experience store

Eind november opende  de  luxe  Britse  beddenfabrikant Vispring haar nieuwste flagship store aan het Gelderlandplein in Amsterdam. In samenwerking met  beddenspeciaalzaak  Bröring  biedt  Vispring  een  showroom  van  180m2  met  een  unieke  slaap  experience. Het is daarnaast een van de grootste showrooms van Vispring in Europa.Beddenspeciaalzaak Bröring,  een  vijfentachtig  jaar oud familiebedrijf  dat ruim twintig  jaar ervaring heeft met de verkoop van Vispring bedden,  biedt onderdak aan de nieuwste flagship shop-in-shop van de  luxe  beddenfabrikant.  Het  afgelopen  weekend  vond  de  officiële  opening  plaats,  waarbij  een  slaapexpert  en  ervaren  ‘side-stitcher’  aanwezig  waren  om  de  aanwezigen  te  laten  zien  hoe  een
Vispring bed op ambachtelijke wijze worden vervaardigd en daarmee volledig op het lijf van de slaper is  geschreven.  In de showroom worden elf  verschillende Vispring bedden  gepresenteerd. Daarnaast biedt  de  flagship  store  een  unieke  slaap  experience  waarbij  de  bezoeker  een  echte  slaapkamer binnenstapt. 

Barry Doornewaard van Bröring ziet de samenwerking met Vispring voor de experience store als een logische stap. “Ondanks dat de beddenbranche vrij conservatief is, proberen wij continu vooruit te kijken en grenzen te verleggen. Samenwerkingen met designers zoals Piet Boon en Eric Kuster zijn  voor ons geen onbekend terrein. Ook zijn wij een van de weinige beddenzaken waarbij klanten een kijkje mogen gaan nemen in de fabriek. Een experience store past bij de vraag van klanten die op  zoek zijn naar een luxe en handgemaakt bed .”
De flagship store van Vispring is geopend aan het Gelderlandplein 101-111 te Amsterdam.

Kijk voor meer informatie op https://www.vispring.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vispring?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist