Opening Hästens Store Ede

Ontwerpers van Nachtrust kiezen voor het beste bed in de wereld

Lammerts van Bueren is al 25 jaar een begrip als het gaat om de perfecte nachtrust. Begonnen als lokale beddenspecialist is het beddenhuis, onder leiding van Clement Lammerts van Bueren, in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een nationale speler, bekend om zijn uitgebreide aanbod van bedden van topmerken, gedegen slaapadvies en persoonlijke service.

Al in 1997 was Lammerts van Bueren een van de eerste slaapspecialisten in Nederland die het merk Hästens gingen voeren op basis van een shop-in-shop-concept. Hästens, de Zweedse luxebeddenfabrikant, maakt tot op de dag van vandaag al zijn bedden met de hand, met gebruik van uitsluitend de beste natuurlijke materialen. Hoewel de bedden in veertien kleuren te verkrijgen zijn, herkent men een Hästens natuurlijk direct aan de karakteristieke blauwe ruit.

Lammerts van Bueren is altijd een voorloper geweest in nieuwe manieren om klanten van de optimale nachtrust te voorzien. Zo is er in de winkel altijd veel aandacht besteed aan het creëren van een omgeving waarin klanten op een rustige, persoonlijke manier kennis kunnen maken met het juiste bed. In het verlengde van dit commitment opent Lammerts van Bueren nu een Hästens Store; een uitgesproken concept dat wereldwijd wordt uitgerold en zorgt voor de ultieme omgeving om te kiezen voor de beste slaap die verkrijgbaar is. Lammerts van Bueren is de eerste Hästens Store in Nederland die het nieuwe concept in de vestiging heeft doorgevoerd.“Met het openen van een compleet nieuwe Hästens Store zetten we de volgende stap in onze ontwikkeling als ‘Ontwerpers van Nachtrust’. We creëren een omgeving waarin onze klanten hun bedden optimaal kunnen uitproberen, samenstellen en stylen. We hebben de complete collectie handgemaakte Hästens-bedden beschikbaar, inclusief accessoires en linnengoed.”

Elke Hästens Store weerspiegelt op zijn eigen manier de exclusieve en custom-made ervaring die essentieel is voor de Hästens-charme. De adviseurs in de nieuwe Hästens Store Ede zijn stuk voor stuk gedegen opgeleid en gebruiken hun jarenlange ervaring met het merk om de Hästens-experience op de juiste manier aan de klant over te kunnen brengen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist