Opaque & Sheer boxsprings

PASSIE IN DE SLAAPKAMER

Heeft u al zin in de warme zwoele zomernachten? Met een boxspringbed of designledikant van Opaque & Sheer zal het in ieder geval niet aan het bed liggen! De bedden, ontworpen door Roderick Vos, zijn onder andere verkrijgbaar in de frisse zomertinten pistache, fuchsia en rood.

Elk boxspringbed van Opaque & Sheer vertegenwoordigt comfort en een uitgesproken fraai design. De bedden worden samengesteld naar eigen smaak en behoeften. Kies uw favoriete bed, gestoffeerde matras, topmatras, kleur en stof om zo in het bed van uw dromen te kunnen slapen..

Liever een ledikant dan een boxspring? Bij Opaque & Sheer koopt u ook het meest fraaie designledikant. Net als de boxspringbedden zijn de designledikanten tevens ontworpen door Nederlands topdesigner Roderick Vos. De designledikanten zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen en in ieder slaapcomfort dat bij u past.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist