Opaque & Sheer boxsprings

bedroom design

Goed slapen is een vereiste om je elke dag maar weer goed te voelen, maar een boxspring combinatie mag er wat Opaque & Sheer betreft ook gewoon mooi uitzien. Dat is dan ook de reden waarom het merk Roderick Vos heeft benaderd de nieuwe Opaque & Sheer boxspring en matrassen collectie te ontwerpen. Een collectie waarin de ontwerper comfort & een tijdloos design met elkaar verbindt. Bedroom design : om lekker in te slapen & mooi om elke keer maar weer naar te kijken!

Roderick Vos over zijn nieuw ontworpen bedden collectie:
"Ik ben voor deze eerste beddenserie uitgegaan van het archetype van het bed. Een voor mijzelf geïdealiseerd oermodel dat ten grondslag ligt van de hele familie, Nudo, Sonno, en Retorno. Deze kubistische beddenserie bestaat uit verschillende bouwcomponenten waardoor een bed door de gebruiker vooraf kan worden 'ontworpen' en samengesteld. Het is verrassend om te zien hoe met simpele ingrepen steeds een ander totaalbeeld kan worden gecreëerd. Ik zie een bed als een meubelstuk waar veel aandacht moet worden gestoken in afwerking. Voor mij is de stofkeuze en de detaillering van de stiksels net zo belangrijk als het ontwerp zelf. Alles moet kloppen, tot in de details waarbij wat mij betreft uitstekend slaapcomfort vanzelfsprekend is.

Ik deel deze visie met Opaque & Sheer, vandaar mijn keuze om met dit nieuwe merk te bouwen aan een innovatieve generatie bedden & boxsprings"

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist