Opaque & Sheer Bedroomdesign

Waar comfort en design perfect samensmelten

Nederlandse ontwerpen gooien de laatste jaren hoge ogen en worden nationaal en internationaal hoog gewaardeerd. De samenwerking tussen Opaque & Sheer en Roderick Vos is hier een uitstekend voorbeeld van. De ontwerpen vallen op, zijn stijlvol en voldoen aan alle comfort eisen. Daar Opaque & Sheer staat voor kwaliteit van Nederlandse bodem wordt elk model met de grootst mogelijke zorg in eigen land geproduceerd.

Wanneer design en comfort bij u hoog in het vaandel staan zullen de bedden van Opaque & Sheer u aanspreken. Het prachtige design is uniek door onder andere het fraaie stikselwerk en de gepolijste aluminium designpoten. Uiteraard dragen ook de robuuste boxsprings, luxe gestoffeerde matrassen en het statige hoofdbord bij aan een sexy uitstraling.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist