Opaque & Sheer bedroomdesign

Succesvol tijdens IMM Keulen

Opaque & Sheer, de Nederlandse producent van luxe en comfortabele designbedden heeft tijdens de IMM Möbelmesse in Keulen van 14 t/m 20 januari haar collectie designbedden gepresenteerd. Ondanks de slechte weersomstandigheden tijdens de beurs waren de bezoekersaantallen en de reacties positief. Steeds meer slaapspeciaalzaken zijn op zoek naar representatieve collecties en betrouwbare leveranciers. Opaque & Sheer voldoet aan deze eisen door een onderscheidende collectie en een optimale service te laten zien.

Bezoekers die belangstelling hadden voor de collectie designbedden van Opaque & Sheer konden deze tijdens de beurs rustig aanschouwen. Het gaat om een stijlvolle en comfortabele collectie boxspringbedden, boxspringmatrassen, elektrische bedden en accessoires die ontworpen zijn door Nederlands Topontwerper Roderick Vos. Opaque & Sheer combineert ultiem slaapcomfort met een stijlvolle en tijdloze vormgeving.

Vooral de nieuwe designledikanten van Opaque & Sheer trokken de aandacht. De Contorno Nudo met zijn zwevende hockers en de Contorno Leto met zijn bijzondere vormen in het hoofdbord waren een lust voor het oog van de beursbezoekers.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist