Nox bedden

Creëer het bed van je dromen

Bij Nox kunt u het bed helemaal samenstellen zoals u het wilt. Zo is er een zeer grote collectie aan stoffen en hoofdborden. Ook heeft u de mogelijkheid om een boxspring of een gestoffeerd ledikant te kiezen en is er een groot assortiment aan matrassen. Op deze manier kunt u het bed samenstellen dat perfect bij u past op het gebied van design, maar vooral ook op het gebied van slaapcomfort. De Nox bedden gaan duidelijk een stap verder dan de meeste andere bedden merken. Meer informatie over de Nox bedden, boxsprings en matrassen vindt u hieronder.

De Nox boxspring is de boxsping die voor de perfecte ondersteuning zorgt
De Nox boxspring collectie onderscheidt zich op vele manieren. Op het gebied van design zijn er vele mogelijkheden in stoffen, kleuren, maten en hoofdborden. Hierdoor is bijna alles mogelijk om uw eigen boxspring samen te stellen. Maar de Nox boxsprings gaan verder! Waar veel boxsprings alleen een bodem is voor het matras biedt de Nox boxspring u de mogelijkheid om in de boxspring rekening te houden met de contouren van uw lichaam. Een dames postuur is nu eenmaal anders dan een heren postuur en daar houdt Nox rekening mee. Zo is dit de perfect basis voor uw bed en kunt u samen met de Nox matrassen zorgen voor een optimale ondersteuning van uw lichaam. Wanneer u Nox heeft ervaren weet u pas wat écht slaapcomfort betekend.

De Nox matrassen zijn speciaal voor uw perfecte slaapcomfort ontwikkeld                        
Nox matrassen gaan een stap verder in slaapcomfort waar andere matrassen stoppen. Waar de Nox matrassen zich onderscheiden ten opzichten van bijna alle andere matrassen is dat Nox eerst heeft onderzocht voor wie ze matrassen gingen maken en daarna zijn gaan produceren. Uit dit onderzoek is naar voren gekomen dat er meer mogelijkheden nog zijn dan een harde, een zachte en soms een medium uitvoering van een matras om tot een goede ondersteuning en slaapcomfort te komen voor ieder postuurtype. Waar veel matrasleveranciers twee tot drie hardheden maken van een matrastype gaan de Nox matrassen verder. Uit het onderzoek naar de verschillende postuurtype, door de Universiteit van Leuven, blijkt dat de verschillende mensen en posturen niet in te delen zijn in slank, wat steviger en gemiddeld. Bij de Nox matrassen zijn er 10 verschillende samenstellingen en wordt vooral ook rekening gehouden met de verschillen tussen een dames en een heren postuur. Hierdoor bieden de Nox matrassen voor iedereen het perfecte matras en gaan wij samen met u op zoeken naar het matras dat het beste bij u past.

De Nox Custom made matrassen, boxsprings en bedden
Omdat de Nox producten helemaal persoonlijk afgestemd kunnen worden naar uw wensen en behoefte en daardoor het perfecte bed voor u samengesteld kan worden kunnen we het bij Nox echt hebben over Custom Made producten. Dit is terug te vinden in de gehele Nox collectie, maar ook in de productie van alle Nox producten. Alles wordt met grote zorg en aandacht gemaakt de fabriek in België van de leverancier LS Bedding. Alle medewerkers daar zijn iedere dag weer trots op de matrassen, boxsprings en bedden die ze voor u mogen maken. Zo krijgt u het bed dat speciaal voor u is samengesteld en gemaakt en kunt u genieten van het optimale slaapcomfort van Nox.

Nox nachtkastjes, hockers en accessoires
Om de Nox collectie compleet te maken zijn er tal van mogelijkheden om bij het bed een bijpassend nachtkastje, hocker, bedbank of kussentjes te combineren. Uiteraard heeft u hier ook de ruime keuze uit de stoffencollectie en verschillende modellen die Nox te bieden heeft. Zo kunt u het Nox bed nog persoonlijker maken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist