Nox bedden

Revolutionair nieuw slaapconcept


NOX: Eindelijk een beredeneerd en tot in de kleinste details op elkaar afgestemd  slaapconcept van topkwaliteit, integraal van Belgische ambachtelijke makelij. De introductie van NOX mag dan ook als een mijlpaal in de razendsnelle evolutie in de wereld van het betere slaapcomfort beschouwd worden. Voor het eerst wordt een betaalbaar totaalprogramma gelanceerd dat aan de wensen van de meest veeleisende slapers tegemoet komt.

 

Wanneer slapen “fun” wordt

Als de gemiddelde mens inderdaad een derde van zijn leven slaapt, dan kan je die bedtijd best zo ontspannend en prettig mogelijk doorbrengen… De bedden van NOX spreken dan ook tot de verbeelding, want de combinatiemogelijkheden zijn gewoon zeer groot. De bedbodems van NOX kunnen immers perfect vrijstaand geplaatst worden, zonder omranding of toebehoren. Wie het graag wat speelser met meer extra’s wil, kan kiezen uit verschillende hoofd- en voetpanelen, een bankje aan

het uiteinde van het bed en natuurlijk mooi gestoffeerde sierkussens, plaids of een rolpeluw.

 

 

Een merk, drie namen

Onder de merknaam NOX gaan maar liefst twee slaapsystemen schuil en een assortiment allergiewerende matrashoezen die technologisch en qua samenstelling  hun weerga niet kennen.

 

NOXBOX

omvat de nieuwste generatie boxsprings. Modellen die elke slaapkamer tot een luxueuze hotelsuite omtoveren. Dit hoogwaardig slaapsysteem is voor Noxbox o.a. toegepast in verschillende bedmodellen. Het basismodel biedt alle comfort van Noxbox in een vaste bedbodem. De andere modellen kunnen uitgerust worden met elektrische motoren die de bedbodem geruisloos in de gewenste lig- of zithouding brengen.

 

NOXFLEX

groepeert dan weer geavanceerde lattenbodems. Een systeem dat zijn waarde al lang bewezen heeft, maar door de Nox-ingenieurs nog verder geperfectioneerd is. Het absolute geheim van de Noxflexibiliteit zit in de gepatenteerde lattenhouders die het mogelijk maken om de gewenste veerkracht  -hard, medium en zacht – apart in te stellen. De buiglatten passen zich aan elke  slaaphouding aan. Alle Nox-bedmodellen en accessoires kunnen probleemloos met het Noxflex-systeem gecombineerd worden.

 

NOXSANA

staat voor een gamma matrashoezen, kussens en kussenhoezen, vervaardigd uit gezuiverd katoen die de ontwikkeling van microscopische schimmels – voedingsbodem bij uitstek van de huisstofmijt – verhindert. Gedaan dus met onbedwingbare niesbuien of enerverende jeukaanvallen. De allergiewerende technologie van Noxsana maakt komaf met de huisstofmijt: opgeruimd slaapt netjes !

 

Goed om te weten is ook dat in het weefsel van de Noxsana matrashoezen fijne koolstofdraden verwerkt zijn die de statische elektriciteit van het lichaam opnemen en op natuurlijke wijze vrijgeven aan de lucht. Resultaat: een rustige en ontspannende slaap.

 

 

Luister naar je NOXGUARD

De specialisten zijn het over één ding eens: een optimale lichaamsondersteuning is essentieel voor een deugddoende slaap. Het kiezen van het juiste slaapsysteem en toebehoren mag daarom niet aan amateurs overgelaten worden. De zorgvuldig geselecteerde Noxdealers worden grondig opgeleid om ergonomisch verantwoord advies te geven over het systeem en de matras die het best geschikt zijn. Elke persoon is immers anders.

 

Verdelers die met succes de opleiding doorlopen mogen de titel van NOXGUARD voeren en maken gebruik van het wetenschappelijk expertsysteem E-NOX  dat de slaaphouding analyseert. Met E-Nox verzamelt de Noxdealer objectieve gegevens over het individuele lichaamsprofiel en slaapwensen. Binnen de vijf minuten weet je hoe je op beide oren kan slapen !

 

Bedden die tot de verbeelding spreken  

Voor welk slaapsysteem u ook kiest : er is altijd een mooi en stijlvol NOX-bedmodel beschikbaar dat in toebehoren en stoffering volledig aan de smaak van de klant kan aangepast worden. Enkele voorbeelden maken veel duidelijk.

 

Wie  royaal slaapcomfort ook graag vertaald ziet in de vormgeving van zijn bed, zal zeker vallen voor de charmes van  het model Louis XV met of zonder rand, bies en knopen.

Het opvallende hoofdbord tovert dit bed om tot een vorstelijke sponde die regelrecht uit de hotelkamer van uw dromen komt. Louis XV is ook verkrijgbaar in een uitgepuurde versie zonder franjes waarbij de dominante roestkleur van de structuurstof op het bed getemperd wordt door de rustige tinten van de aankleding. Als opsmuk kan er geopteerd worden voor een plaid, rolpeluw, sierkussens en bedlinnen. Bedbankjes met zacht bovenstuk maken dit beeldig plaatje compleet.

 

Een ander mooi voorbeeld uit het NOX-bedgamma is het model Quadra, synoniem van ongecompliceerd modern. Dankzij de neutrale kleur kan je het bed aankleden in alle modetinten. Quadra in de versie Scandic is speciaal ontwikkeld voor de boxspring. Quadra Scandic straalt landelijke gezelligheid uit. De sobere elegantie van het geheel is terug te voeren op het gebruik van dezelfde stoffering voor de matrashoes en de boxspring. Het extra comfort komt van de oplegmatras.

 

Wat betreft vorm en stoffenkeuze is de Baroc het absolute paradepaardje uit de NOX-collectie. Het trendy hedendaagse stofferingsmotief bestaat uit een combinatie van zwart- en grijstinten met paarse, rode en roze accenten. De Baroc is bovendien uitgerust met een extra hoog hoofdbord dat aan weerszijden iets breder is dan de matras.

Kijk voor meer informatie op: www.noxbedding.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist